Day & Night şurup ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Day & Night şurup ne işe yarar?
  2. Bay bay uyku damlası nedir?
  3. Bay Bay Night kaç yaş?
  4. Bay Bay Night ne kadar?
  5. Bay bay uyku ilacı zararlı mı?
  6. Bay bay night nedir ne işe yarar?
  7. Bay bay night nedir?

Day & Night şurup ne işe yarar?

Day & night şurup 200 ml day & night şurup bitkisel içerikler ile c vitamini ve mineral içermektedir. İçerisindeki doğal bitki özleri sayesinde bebek ve çocuklarda rahatlamaya ve sakinleşmeye yardımcı olur. Day & night şurup fransa' dan ithal edilmektedir.

Bay bay uyku damlası nedir?

Baybay damla bebeklerde uyku sorununun giderilmesi ve uyku düzeninin sağlanması için kullanılmaktadır. Bebeklerin vücudunu rahatlatarak uykuya hazırlar. Baybay forte damla bebeklerin daha kısa sürede uykuya dalmalarını sağlar. Uyku kalitesini artırır.

Bay Bay Night kaç yaş?

4-10 yaş 40 damla.

Bay Bay Night ne kadar?

Baybay Night Damla 50 ml son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 59,40 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 40,86 TLŞu Andaki Fiyat: 50,35 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (%15) daha ucuz.

Bay bay uyku ilacı zararlı mı?

Baybay forte damla uyku bozukluğu olan yetişkinler için kullanıma uygundur. Bitkisel içeriği ile herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.

Bay bay night nedir ne işe yarar?

Ürünün içeriğindeki doğal Melisa, Ihlamur ve Papatya bitki özleri sinerjik bileşimi yüksek etkinlik sağlayarak orta ve güçlü aktiviteleri ile sirkadiyen ritmin düzenlenmesine destek sağlar.

Bay bay night nedir?

Ürünün içeriğindeki doğal melisa, ıhlamur ve papatya bitki özleri sinerjik bileşimi yüksek etkinlik sağlayarak orta ve güçlü aktiviteleri ile sirkadiyen (uyku/uyanıklık) ritmin düzenlenmesine destek sağlar.