Egzoz emisyon ölçümü nerede yaptırabilirim?

İçindekiler:

  1. Egzoz emisyon ölçümü nerede yaptırabilirim?
  2. Egzoz gazı emisyon ölçümü ne zaman yapılır?
  3. Egzoz emisyon ölçümü ilk ne zaman yapılır?
  4. Tüvtürk egzoz emisyon ölçümü yapıyor mu?
  5. Egzoz emisyon ölçümü nerede yapılır 2021?
  6. Egzoz emisyon ölçümü ne kadar?

Egzoz emisyon ölçümü nerede yaptırabilirim?

3. Egzoz Emisyon Ölçümü Nerede Yapılır? Araç muayenesinde olduğu gibi egzoz emisyon ölçümü konusunda da yetkili kuruluş TÜVTÜRK'tür. TÜVTÜRK internet sitesinden randevu oluşturup ölçüm yaptırabilirsiniz.

Egzoz gazı emisyon ölçümü ne zaman yapılır?

Egzoz gazı emisyon ölçümü; - Hususi (Binek) ve Resmi Otomobillerde: İlk üç yaş sonunda ve sonrası her iki yılda bir, - Diğer Motorlu Taşıtlar: İlk bir yaş sonunda ve sonrası yılda bir yapılmalıdır.

Egzoz emisyon ölçümü ilk ne zaman yapılır?

Hususi (binek) ve Resmi Otomobiller: İlk üç yaş sonunda ve sonrası her iki yılda bir yapılmalıdır. Diğer Motorlu Taşıtlar: İlk bir yaş sonunda ve sonrası yılda bir yapılmalıdır.

Tüvtürk egzoz emisyon ölçümü yapıyor mu?

Egzoz Gazı Emisyon Ölçümünü tüm sabit TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarında ve İzmir Konak Motosiklet Muayene İstasyonunda yaptırabilirsiniz. Gezici araç muayene istasyonlarımız, bulunduğu lokasyonda sabit egzoz gazı emisyon ölçümü hizmeti vermeye yetkili kurum varsa bu hizmeti verememektedir.

Egzoz emisyon ölçümü nerede yapılır 2021?

Egzoz gazı emisyon ölçümü TÜVTÜRK istasyonunda yaptırılacak ise ölçüm yaptırabilmek için TÜVTÜRK internet sitesi üzerinden randevu alınmalıdır.

Egzoz emisyon ölçümü ne kadar?

Egzoz Gazı Emisyon ölçümü tarihi itibariyle KDV dahil 90 TL'dir.