Somon DNA etkisini ne zaman gösterir?

İçindekiler:

  1. Somon DNA etkisini ne zaman gösterir?
  2. Somon DNA serum nasıl uygulanır?
  3. Somon cilt bakımı nedir?
  4. Somon DNA yan etkileri nelerdir?
  5. Somon DNA içinde ne var?

Somon DNA etkisini ne zaman gösterir?

Somon DNA aşısı genellikle 1-3 hafta aralıklarla 2-4 seans uygulanmaktadır. Somon DNA Aşısının Etkisi Ne Zaman Ortaya Çıkar? Somon DNA tedavisinin etkisi genellikle ilk seanstan 2-3 hafta sonra görülmeye başlar ve tekrarlayan uygulamalarla bu etki artarak devam eder.

Somon DNA serum nasıl uygulanır?

Somon DNA tedavisinin uygulaması tıbbi olarak cilt altına küçük iğneler verilmesi şeklindedir. Uygulama sırasında ilk olarak cilt nemlendirilir. Cilde uygulanan hyaluronik asit sayesinde cildin kaybettiği nem oranı düzenlenerek, cilt asıl tedaviye hazır hale getirilir. Bu işlem genellikle 15 gün kadar devam eder.

Somon cilt bakımı nedir?

Somon DNA uygulaması ise bu bileşim ile hazırlanan aşının cilde enjekte edilmesi işlemidir. Bu aşı içerdiği yoğun hyaluronik asit ve moleküller sayesinde cildin ihtiyacı olan nemi tekrar kazanmasına yardımcı olur. İşlemin ilk aşamasında hyaluronik asitle cilde kaybettiği nem molekülleri geri kazandırılır.

Somon DNA yan etkileri nelerdir?

Somon DNA Aşısının Yan Etkileri Nelerdir? Sağlık açısından herhangi bir risk taşımayan bu uygulamanın ciddi yan bir etkisi de bulunmamaktadır. Cilt tipine ve hassasiyetine göre değişiklik gösterse de genellikle hafif derecede kızarıklık, kaşınma, yanma, ödem ve morluk görülebilir.

Somon DNA içinde ne var?

Serumun içeriğinde hyaluronik asit, Glicine, L proline, L Lysine, L Leusin gibi insan cildinde doğal olarak bulunan ancak çevresel faktörler ve yaşlanma ile birlikte azalan temel amino asitler bulunur. Somon DNA uygulaması ise bu bileşim ile hazırlanan aşının cilde enjekte edilmesi işlemidir.