Kadıköy Taksim metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköy Taksim metro ile nasıl gidilir?
  2. Taksim Eminönü Nasıl Gidilir?
  3. Kadıköy Eminönü Nasıl Gidilir?
  4. Kadıköy istiklal caddesine nasıl gidilir?
  5. Taksim'e nasıl geçerim?
  6. Kadıköyden Eminönü'ne hangi otobüs giderim?
  7. Metrobüs ile Kadıköy'e nasıl gidilir?
  8. Metro ile istiklal caddesine nasıl gidilir?
  9. Kadıköy Beyoğlu nasıl gidilir?

Kadıköy Taksim metro ile nasıl gidilir?

1 – Kadıköy'den Taksim'e metrobüs+metro ile gitmek için; Zincirlikuyu durağına gelindiğinde inilir, metro bağlantı yolu kullanılarak Yenikapı-Hacıosman metro hattının Gayrettepe durağına yürüyerek geçilir. Burada Yenikapı yönüne binilir ve Gayrettepe durağından sonra bu yöndeki 3. durak olan Taksim durağına ulaşılır.

Taksim Eminönü Nasıl Gidilir?

Metro : M2 Hacıosman Yenikapı metro hattı için Taksim durağına gidip Taksim Kabataş Finiküler hattı ile Kabataş'a gidip sonra da tramvay ile Eminönü'ne gidebilirsiniz. Dolmuş : Taksim'de ki dolmuşlarla direk Eminönü'ne gidebilirsiniz.

Kadıköy Eminönü Nasıl Gidilir?

İstanbul konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Kadıköy - Eminönü Vapuru konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 13, 14D, 14R, 14ŞB, 16D, ER2, HVİST-14.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-28, DOLMUŞ: D-31.
  5. Vapur: KADIKÖY - KARAKÖY - EMINÖNÜ

Kadıköy istiklal caddesine nasıl gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Buradan Hacıosman-Yenikapı metrosuna aktarma yaparak metronun Taksim durağında indiğinizde İstiklal Caddesi'ne ulaşabilirsiniz.

Taksim'e nasıl geçerim?

Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvayına binerek Zeytinburnu'nda inin Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Mecidiyeköy'e geliniz. Buradan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Taksim durağında indiğinizde Taksim'e ulaşabilirsiniz.

Kadıköyden Eminönü'ne hangi otobüs giderim?

Bu Otobüs hatları Eminönü İETT Durakları yakınından geçiyor: 28, 30D, 36CE, 37E, 46Ç, 47E, 54E, 66, EM1, EM2.

Metrobüs ile Kadıköy'e nasıl gidilir?

Metrobüs ile Nasıl Gidilir? Kadıköy merkeze metrobüs ile ulaşım sağlamak için; Söğütlüçeşme metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir. Söğütlüçeşme metrobüs durağı, Kadıköy merkeze 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Metro ile istiklal caddesine nasıl gidilir?

Metrobüs ile Mecidiyeköy'e geliniz. Buradan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Taksim durağında indiğinizde İstiklal Caddesi'ne ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Beyoğlu nasıl gidilir?

Anadolu yakasından geliyorsanız, Beyoğlu'na ulaşım için vapur, Marmaray ve metrobüs hatlarını kullanabilirsiniz. Vapur ile gelecekseniz; Kadıköy ve Bostancı'dan kalkan Karaköy vapurlarını tercih edebilir ve ortalama 20-30 dakikalık bir yolculuğun ardından Karaköy'e ulaşabilirsiniz.