Abonman kart ne kadar 2021?

İçindekiler:

  1. Abonman kart ne kadar 2021?
  2. Istanbul kart abonman nasıl yapılır?
  3. Abonman kart için ne gerekli?
  4. Ankarakart abonman nasıl yapılır?
  5. Öğrenci abonman nasıl yapılır?

Abonman kart ne kadar 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Istanbul kart abonman nasıl yapılır?

Online başvuru yapmak için (https://bireysel.istanbulkart. istanbul/) bağlantı linkine tıklayarak İETT'nin kendi sitesi üzerinden üye olup, online başvuru yapabilirsiniz. Online başvuru formunu doldurduktan sonra ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Abonman kart için ne gerekli?

İstenen Belgeler:
  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet güncel vesikalık fotoğraf.
  • Nüfus cüzdanı
  • Örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ilk ve ortaöğretim öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği elektronik ortamda alınan verilerden T.C.
Daha fazla öğe...

Ankarakart abonman nasıl yapılır?

Abonmankart'a Kart İşlem Merkezleri (Kızılay, Akköprü, Dikimevi, Beşevler ve EGO Genel Müdürlüğü) ile kent genelinde bulunan 197 kiosk cihazından, 436 adet bayi ve 30 ANKARAKART gişesinden ve online olarak başvuru yapılabilmektedir.

Öğrenci abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.