Last Name'nin Türkçesi nedir?

İçindekiler:

  1. Last Name'nin Türkçesi nedir?
  2. First Name ne anlama geliyo?
  3. Soy isim ne demek İngilizce?
  4. What's his name ne demek türkçesi?
  5. Google ilk adi neyin ingilizcesi?
  6. Password ne işe yarar?
  7. Software ingenieur ne demek?
  8. Software nedir ingilizce?
  9. Surname hangi dönem?

Last Name'nin Türkçesi nedir?

İngilizce öğrenirken kelimelerin anlamları doğru olarak bilinmelidir. Last name kelimesi İngilizce dilinde çok sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan bir kelimedir. ... Last name kelimesinin Türkçe karşılığı soyadıdır.

First Name ne anlama geliyo?

First name kelimesinin anlamı kelimeleri tek tek çevirerek buluna bilmektedir. First name kelimesinin anlamı işim anlamına gelmektedir. Yani ad soy ad kısmında olan ad demektir.

Soy isim ne demek İngilizce?

"soyisim" metninin İngilizce çevirisi. Soyisim, isim aile adı, yaş, bağlı olduğu din. Surname, name, patronymic, age, religion.

What's his name ne demek türkçesi?

what is his name teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Adınız nedir?

Google ilk adi neyin ingilizcesi?

Google: Sergey Brin ve Larry Page, arama motoruna ilk sürümünde "Back Rub" adını vermişlerdi. Şirketi adını sonradan matematiksel terim "googol"u temel alan "Google" ile değiştirdiler. Googol'un anlamı ise "on üzeri yüz". Brin ve Page'in bu ismi tercih etmesindeki neden, arama motorunun çok güçlü olmasıydı.

Password ne işe yarar?

Password (Parola/Şifre), bilgisayar sistemlerinde bazı kaynaklara erişimi kontrol etmek için gizli bilgileri kullanan bir kimlik doğrulama biçimidir.

Software ingenieur ne demek?

Yazılım mühendisliği; yazılım mühendislerinden oluşan bir veya birden çok takımın karmaşık yazılım sistemlerini üretmek amacıyla bir araya geldiği Bilgisayar Bilimleri alanıdır. Genelde üretilen yazılım sistemlerinin yeni versiyonları oluşturularak yıllarca kullanılırlar.

Software nedir ingilizce?

Bilgisayarların çalışması için birçok yazılıma ihtiyaç vardır. Software yazılım olarak bilinen İngilizce bir kelimedir.

Surname hangi dönem?

Surname, Osmanlı dönemi Türk edebiyatında şenlikler hakkında yazılan edebî metinlerin genel adıdır. Osmanlı döneminde padişah çocuklarının doğum ve sünnet törenleriyle padişah kızlarının düğün törenlerini anlatan manzum, mensur ya da manzum-mensur karışık yazılan eserler genellikle Surnâme adını taşır.