Kadıköyden adalara vapur var mı?

İçindekiler:

  1. Kadıköyden adalara vapur var mı?
  2. Adalara kaca kadar vapur var?
  3. Kadıköy Adalar vapuru nereden kalkıyor?
  4. Kadıköyden hangi adalara gidilir?
  5. Kadıköy Burgazada kaç dakika?

Kadıköyden adalara vapur var mı?

Kadıköy'den Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – KadıköyAdalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir.

Adalara kaca kadar vapur var?

Firmalar İstanbul'dan sabah saat 06:00'dan itibaren başlayarak gece saat 23:00'a kadar sefer düzenlemektedir. Adalar arası vapur saatleri ise en son 00:30'a kadar sürmektedir.

Kadıköy Adalar vapuru nereden kalkıyor?

2 – Turyol'a Ait Kadıköy-Büyükada Motorları ile Büyükada'ya Ulaşım. Kadıköy'den Büyükada'ya ulaşımın ikinci yöntemi olarak Kadıköy Rıhtım'da, Beşiktaş Adalar İskelesi'nin solundan kalkan Turyol'a ait Kadıköy-Büyükada motorları ile de Büyükada'ya ulaşım sağlanabilir.

Kadıköyden hangi adalara gidilir?

Kadıköy: Kadıköy rıhtım iskelesinde yer alan Eminönü-Kadıköy-Adalar şehir hatları vapurları ile Büyükada'ya ulaşmak mümkündür. Kadıköy'den hızlı bir şekilde Büyükada'ya ulaşmak maksimum olarak yarım saat sürmektedir. Şehir hatlarının sefer saatlerini takip ederek Büyükada'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy Burgazada kaç dakika?

Kadıköy'den Büyükada'ya ulaşımın tek yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir. Yarım saat ile 1 saat arasında değişen aralıklarda geçen bu vapur Kınalıada'ya da uğrayarak 1 saat 5 dakika sonra Burgazada'ya ulaşmaktadır.