Köfteci Yusuf toplam kaç şubesi var?

İçindekiler:

  1. Köfteci Yusuf toplam kaç şubesi var?
  2. Köfteci Yusuf ilk nerede?
  3. Köfteci Yusuf'un sahibi kimdir?
  4. Köfteci yusufun kaç şubesi var 2020?
  5. Köfteci Yusuf'un kaç şubesi oldu?
  6. Köfteci Yusuf'un sahibi kimdir nerelidir?
  7. Köfteci Yusuf kiminle ortak?
  8. Kofteci Yusuf kim nereli?
  9. Köfteci Yusuf sahibi nereli?
  10. Köfteci Yusuf Kimdir Hayatı?
  11. Köfteci Ramiz kime ait?

Köfteci Yusuf toplam kaç şubesi var?

olmak üzere toplamda 181 noktada hizmet vermektedir. Yani Köfteci Yusuf'un toplamda 181 şubesi bulunmaktadır .

Köfteci Yusuf ilk nerede?

Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik'te kuruldu.

Köfteci Yusuf'un sahibi kimdir?

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş'ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı.

Köfteci yusufun kaç şubesi var 2020?

Lezzetli köfteleriyle ününe ün katan Köfteci Yusuf, 23 sene önce 150 metrekarelik bir dükkanda başladığı yolculuğuna 7 bin çalışanla devam ediyor. Köfteci Yusuf'un hedefi 2020 yılında 150 şubeye ulaşmak.

Köfteci Yusuf'un kaç şubesi oldu?

Köfteci Yusuf, pandemiye rağmen hizmet ağını 100 yeni şube ile genişleterek 200 şube sayısına ulaştı. noktada 10 binden fazla çalışanı ile hizmet ağını genişleten Köfteci Yusuf, şube sayısının her geçen gün artacağının sinyalini verdi.

Köfteci Yusuf'un sahibi kimdir nerelidir?

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş Bursa'nın Kızılhisar köyünde dünyaya geldi. İlk ticaret hayatına köy kıraathanesinde başladı. Yusuf Akkaş ilk işyerini 1996 senesinde İznik'te açtı. Yaptığı köftelerin lezzeti yayılmaya başladıkça Yusuf Akkaş'ın da müşteri sayısı aynı oranda arttı.

Köfteci Yusuf kiminle ortak?

Ortaklık Yapısı
OrtakPay Tutarı (TL)Pay Oranı
YUSUF AKKAŞ30.000.000 TL%100
TOPLAM30.000.000 TL%100

Kofteci Yusuf kim nereli?

Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf olarak tanınan Yusuf Akkaş, hayatı Yenişehir sokaklarında öğrendi. Daha küçük yaşta ticarete merakı olan Akkaş, doğduğu köy olan Kızılhisar Köyü'nün köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı.

Köfteci Yusuf sahibi nereli?

YUSUF AKKAŞ KİMDİR? Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde dünyaya gelen Köfteci Yusuf olarak tanınan Yusuf Akkaş, hayatı Yenişehir sokaklarında öğrendi. Daha küçük yaşta ticarete merakı olan Akkaş, doğduğu köy olan Kızılhisar Köyü'nün köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı.

Köfteci Yusuf Kimdir Hayatı?

'Köfteci Yusuf' olarak bilinen Yusuf Akkaş, Bursa'nın Kızılhisar Köyü'nde doğdu. Kızılhisar Köyü'nde köy kıraathanesinde ticaret hayatına başladı. ... 1998 yılında ise 600 kişi kapasiteli Köfteci Yusuf'un temellerini İznik'te attı. Kısa süre sonra ikinci şubesini Orhangazi'de, üçüncü şubesini de Yalova yolunda açtı.

Köfteci Ramiz kime ait?

Ramiz Bey 1970 yılında vefat etmiş. Oğullarından Bircan Taşkınlar jeofizik mühendisi, Birol ve Birtan Taşkınlar hukuk mezunu, Bülent Taşkınlar işletme mezunu, kız kardeşleri de diş hekimi. 2000 yılında Akhisar'a, İstanbul-İzmir karayolu üzerine bir şube açmışlar. ... Köfteci Ramiz'in şu anda 66 şubesi mevcut.