Ankaralı Namık ne mühendisi?

İçindekiler:

  1. Ankaralı Namık ne mühendisi?
  2. Ankaralı Namık aslen nerelidir?
  3. Ankaralı Namık kimdir ve nerelidir?
  4. Ankaralı Namık hangi okul mezunu?
  5. Ankaralı Namık kaç kaset sattı?
  6. Ankaralı Namık soyadı ne?
  7. Ankaralı Namık kaç evlilik yaptı?
  8. Ankaralı Yasemin nere?

Ankaralı Namık ne mühendisi?

, Keçiören, Ankara). Doğum adı: Namık Uğurlu olup, Ayarcı Namık, Sazcı Namık isimleriyle de tanınmaktadır. Malatya İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmiş, fakat mesleğini yapmayıp müziğe yönelmiştir.

Ankaralı Namık aslen nerelidir?

Ankaralı Namık
Doğum Yeşilöz, Kurşunlu, Çankırı, Türkiye
Ölüm (39 yaşında) Keçiören, Ankara
TarzlarArabesk, Oyun havası
Mesleklerşarkıcı-şarkı yazarı, Oyuncu
5 satır daha

Ankaralı Namık kimdir ve nerelidir?

Gerçek ismi Namık Uğurlu'dur. Ankaralı Namık, 1976 yılında Çankırı ilinin Kurşunlu İlçesi, Yeşilöz Köyünde doğmuştur. Gerçek ismi Namık Uğurlu'dur. 6 yaşına kadar Ankara, Altındağ'da büyümüş ve 6'lı yaşlarda saz çalmaya başlamış ve o dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almıştır.

Ankaralı Namık hangi okul mezunu?

Malatya, İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu. Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anılmıştır.

Ankaralı Namık kaç kaset sattı?

Azmin, kararlılığın, kendine güvenin temeli olan bu davranışı ile şu albüm satışları milyonlara ulaştı. 300 bin albüm satınca süper star, iki klip çekince mega star olunan müzik dünyasında, albümleri 700-800 bin satan Ankaralı Namık, televizyon ekranlarından uzak durmasını, müziğine olan bağlılığından aldı.

Ankaralı Namık soyadı ne?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile tanınıyordu. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıydı. 6 yaşına kadar Altındağ'da büyüdü ve o yaşlarda saz çalmaya başladı.

Ankaralı Namık kaç evlilik yaptı?

Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu. Ankaralı Namık evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ankaralı Yasemin nere?

Ankaralı Yasemin
Doğum Ankara, Türkiye
TarzlarOyun havası, pop
MesleklerŞarkıcı
Etkin yıllar(1997-günümüz)
3 satır daha