World of tanks güncelleme ne zaman?

İçindekiler:

  1. World of tanks güncelleme ne zaman?
  2. WOT savaş Kartı sezon 4 ne zaman çıkacak?
  3. WOT Sandbox ne zaman açılacak?
  4. WoT Kayra donanım nasıl alınır?
  5. WoT savaş kartı ne işe yarar?
  6. WOT Kayra donanım nasıl alınır?
  7. WOT Genel kesit nasıl alınır?
  8. Facebook'ta Taslaklar nereye kaydedilir?
  9. Reels Taslaklar nerede?
  10. SMS de taslak ne demek?
  11. Taslak olarak kaydedilen Reels nasıl silinir?
  12. Instagram'da Reels taslakları nasıl silinir?

World of tanks güncelleme ne zaman?

1.11.1 Güncellemesi (Ocak 2021)

WOT savaş Kartı sezon 4 ne zaman çıkacak?

Sezonu 15 Mart'ta başlıyor. Güncellenen yeni Sezonda Savaş Kartı Puanlarını yalnızca Rastgele Savaşlarda değil, Sıralamalı Savaşlar ve Çelik Avcısı kipinde, ayrıca günlük görevler tamamlayarak kazanabileceksiniz. 3 özgün kademeli stil ve nadir Seviye IX araçlarla takas edilebilen özel Jetonlar elde edebileceksiniz.

WOT Sandbox ne zaman açılacak?

Yenilenen HE mermi mekanizmasının olduğu ilk Sandbox sunucusuna 8 Şubat Pazartesi erişilebilecek. World of Tanks'ı daha da eğlenceli hale getirmek için yardımınıza ihtiyacımız var!

WoT Kayra donanım nasıl alınır?

Kayra Donanım Savaş Kartı gibi bazı etkinliklerde kazanılabilir. İyileştirilmiş donanımlar olan İyileştirilmiş Kompresör ve Artırılmış Mermi Direnci an itibarıyla tahvil karşılığı satın alınamaz. Bu donanımları ancak oyun içi etkinliklerde (Sıralamalı Savaşlar) ödül olarak alabilirsiniz.

WoT savaş kartı ne işe yarar?

Savaş Kartındaki Aşamaları tamamlama karşılığında, özgün mürettebat üyeleri, 2B ve kademeli stiller, çıkartmalar, WoT Premium Hesabı günleri, tahviller, kredi, Kişisel Yedekler, yönergeler, ulusal ve genel kesitler, Mürettebat Kitapları, Garaj yuvaları, Jetonlar, standart donanım ve Kayra Donanım gibi değerli ödüller ...

WOT Kayra donanım nasıl alınır?

Kayra Donanım Savaş Kartı gibi bazı etkinliklerde kazanılabilir. İyileştirilmiş donanımlar olan İyileştirilmiş Kompresör ve Artırılmış Mermi Direnci an itibarıyla tahvil karşılığı satın alınamaz. Bu donanımları ancak oyun içi etkinliklerde (Sıralamalı Savaşlar) ödül olarak alabilirsiniz.

WOT Genel kesit nasıl alınır?

Bir taslak kesiti oluşturabileceğiniz araçlar özel simgesi ile gösterilmektedir. Bir araç seçin ve araştırma ekranında Taslak seçeneğini seçin. Gösterilen ekranda bir taslak kesiti için herhangi bir uygun yuvayı tıklayın ve Oluştur tuşuna tıklayın. Gerekli ulusal ve genel kesit miktarı çekilecektir.

Facebook'ta Taslaklar nereye kaydedilir?

Bunu, kapak fotoğrafının yukarısında Sayfa, Gelen Kutusu, Bildirimler, Analizler, Reklam Merkezi ve Daha Fazlası'nın yanında sayfanın ortasında görürsün. Taslaklar'a tıkla. Bunu, sayfanın sol tarafındaki "Gönderiler" başlığının altındaki sütunda görürsün. Burada, kaydettiğin tüm gönderi taslaklarını bulursun.

Reels Taslaklar nerede?

Reels taslakları görüntülemek için izlemeniz gereken yol: Profil sayfanızı açınız. Reels butonuna tıklayarak sekmeyi açınız. Taslaklar sekmesinde ilk başta görselde de görüldüğü üzere tüm taslak reels videolarınızın olduğu alan karşınıza çıkacaktır.

SMS de taslak ne demek?

Kayıt ettiğiniz mesajlarınız "Taslaklar" klasöründe biriktirilir. Yeni posta mesajı oluştururken ya da gelen maillerinizi cevaplarken, menüdeki "Kaydet" butonuna tıklayarak mesajınızı kayıt edebilirsiniz. Taslaklara kayıt edilen mesajlar daima "Okunmamış" olarak listelenir.

Taslak olarak kaydedilen Reels nasıl silinir?

Taslaklar'ın sağ tarafındaki Yönet'e dokunun. Sağ üstte Düzenle'ye (iPhone) veya(Android) simgesine dokunun. Silmek istediğiniz taslakları seçin ve ardından alttaki Bitti'ye (iPhone) veya Done (Android) simgesine dokunun. Onaylamak için Gönderileri Sil (iPhone) veya Sil'e (Android) dokunun.

Instagram'da Reels taslakları nasıl silinir?

Taslak olarak kaydettiğiniz bir gönderiyi silmek için:
  1. Üstteki simgesine dokunun.
  2. Taslaklar'ın sağ tarafındaki Yönet'e dokunun.
  3. Sağ üstte Düzenle'ye (iPhone) veya (Android) simgesine dokunun.
  4. Silmek istediğiniz taslakları seçin ve ardından alttaki Bitti'ye (iPhone) veya (Android) simgesine dokunun.
Daha fazla öğe...