Aloe vera Box neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Aloe vera Box neye iyi gelir?
  2. Aloe Vera Shaping Body Gel ne işe yarar?
  3. Aloe Fırst Natural Soothing spray ne işe yarar?
  4. Forever Aloe vera içecek ne işe yarar?
  5. Aloe Vera Drinking Gel nedir?

Aloe vera Box neye iyi gelir?

LR Aloe Vera Konsantre, cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jelidir. LR Aloe Vera Konsantre Jel'în hafif cilt yanıkları, güneş yanığı, cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici, rahatlatıcı, serinletici ve dinlendirici etkisi vardır.

Aloe Vera Shaping Body Gel ne işe yarar?

LR Aloe Vera Şekillendirici Vücut Jeli karın, üst kol ve üst bacak bölgesinde incelme, sıkılaşma ve yağ oranını azaltma amacıyla kullanılabilir. Cildinize günlük olarak veya ihtiyaç halinde problemli bölgelere hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Aloe Fırst Natural Soothing spray ne işe yarar?

Aloe ve bitkilerin birleşimi, hassas ciltlerde bile rahatlıkla uygulanabilir ve doğal olarak rahatlatan, pH dengeli bir sprey sağlamaktadır. Aloe First küçük kesik, çizik, yanik ve güneş yanıklarında rahatlatıcı olması amacıyla dizayn edilmiştir.

Forever Aloe vera içecek ne işe yarar?

Ekstra koruyucu madde içermeden %100 aseptik olarak üretilen Forever Aloe Vera Gel® sindirim sistemine ve besin emilimine destek olur ayrıca bağışıklık sisteminin normal işlemesine ve yorgunluğun azaltılmasına katkıda bulunan C vitamini açısından zengindir.

Aloe Vera Drinking Gel nedir?

Aloe Vera Jel İçecek Sivera, %90 oranında saf Aloe Vera yapraklarından elde edilen Aloe Vera jeli içerir ve %7 oranında çiçek balı ile ısırgan otu içermekte olup her yaş grubundan erkek ve kadınlar için kullanımı uygun bir üründür. FRESENIUS ve IASC (Uluslararası Aloe Bilim Konseyi) sertifikalıdır.