Eyüpten Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Eyüpten Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  2. Alibeyköyden Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  3. Bursadan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  4. Havaş istanbul havalimanı ne kadar?

Eyüpten Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Alternatif olarak da Eyüp'ten Alibeyköy Güzeltepe istikametine devam edip Hasdal/Kemerburgaz/Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabelalarını takip ederek D-020 ücretsiz yolundan yaklaşık 35-40 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Alibeyköyden Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Alibeyköy Otogarı'ndan İstanbul Havalimanı'na özel arabayla gidecekseniz Alibeyköy Otogarı'ndan Hasdal/Kemerburgaz tabelalarını takip ederek Kemerburgaz/Göktürk güzergahını takiben yaklaşık 30-35 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Bursadan Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

Havaş istanbul havalimanı ne kadar?

İstanbul Havalimanı ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Havaist en çok kullanılan ulaşım yöntemidir. 19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir.