Üsküdardan Esenler otogara nasıl gidilir metro?

İçindekiler:

  1. Üsküdardan Esenler otogara nasıl gidilir metro?
  2. Metrobüs Üsküdara gidiyor mu?
  3. Antalya otogara kaç nolu otobüs gider?
  4. Harem Otogar hangi firmalar?
  5. Harem Otogar hangi yakada?

Üsküdardan Esenler otogara nasıl gidilir metro?

Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade istasyonunda ininiz. Buradan Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Merter istasyonunda inerek Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapıp metronun Otogar durağında inerek Esenler Otogarı'na ulaşabilirsiniz.

Metrobüs Üsküdara gidiyor mu?

Metrobüs'ten Uzunçayır durağında inilir ve buradan sıkça geçen Üsküdar minibüsleri ile kısa bir sürede Üsküdar merkezine ulaşılır.

Antalya otogara kaç nolu otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Antalya Otogar yakınından geçiyor: 503, 515, 515A, 521A, DM85A, TB72, TK36, VF02.

Harem Otogar hangi firmalar?

Harem Otogarı üzerinden Türkiye'nin farklı noktalarına seferler düzenleyen firmalar arasında, “Ulusoy Turizm, Metro Turizm, İsmail Ayaz, Esadaş Turizm, CSR Seyahat, Kent Turizm, Varan Turizm, Seç Turizm, Ali Osman Ulusoy, Lüks Mersin, Has Turizm, Lider Adana, Villa Seyahat, Öz Diyarbakır, Süha Turizm, Şanlıurfa Astor, ...

Harem Otogar hangi yakada?

Harem Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogardır. İstanbul ile farklı şehirler arasında seyahat etmek isteyen ve Anadolu Yakası'nda bulunan herkes buradan hareket eder. Otobüsle seyahat ederken otogar ile ilçeler arasında nasıl ulaşım sağlayacağınızı bilmeniz gerekmektedir.