Sabiha Gökçen Havalimanından bahçelievlere nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen Havalimanından bahçelievlere nasıl gidilir?
  2. Sabihadan pendiğe nasıl gidilir?
  3. 4 Levent Sabiha Gökçen otobüs kaç saat?
  4. Sabiha Gökçen'e en yakın Marmaray durağı hangisi?

Sabiha Gökçen Havalimanından bahçelievlere nasıl gidilir?

Bahçelievler'den metrobüse binip Uzunçayır a git. Uzunçayırdan E-11 Kadıköy-Sabiha Gökçen otobüsleri geçiyor. Onlarla gidersin.

Sabihadan pendiğe nasıl gidilir?

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı-Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı arasında ulaşım, İETT'nin yeni açılan MR60 hattıyla sağlanıyor. Yeni açılan MR60 hat numaralı Pendik YHT-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında ulaşımı sağlayan otobüsler, günde tek yön sefer süresi 23 dakika olmak üzere karşılıklı 27 sefer yapıyor.

4 Levent Sabiha Gökçen otobüs kaç saat?

E-3 otobüs hattının ilk durağı 4.Levent Metro olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı durağıdır. E-3 (4.Levent Metro‎→Sabiha Gökçen Havalimanı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: E-3 hattında 14 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 49 dakika.

Sabiha Gökçen'e en yakın Marmaray durağı hangisi?

Sabiha Gökçen'e en yakın marmaray durağı Ayrılık Çeşmesi durağıdır. Burada indikten sonra Kadıköy – Tavşantepe metrosuna aktarma yaparak, Kartal durağında inebilirsiniz. Metrodan sonra birazcık daha yolunuz var. Metro durağının önünden geçen KM22 no'lu otobüse binerek Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.