Kalorifer kazanı belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Kalorifer kazanı belgesi nasıl alınır?
  2. Kalorifercilik belgesi nedir?
  3. Kalorifer ateşçiliği belgesi ne işe yarar?
  4. Doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçi belgesi ne işe yarar?
  5. Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Nedir?

Kalorifer kazanı belgesi nasıl alınır?

Kaloriferci mesleğine yönelik olarak verilen kurs sonundaki kurs bitirme sınavı Milli Eğitim temsilcileri gözetiminde yapılır. Sertifika sınavına katılan ve kursiyerler 100 puan üzerinden 45 puan ve üzeri puanlar aldığında başarılı olarak sayılır ve Kaloriferci kurs bitirme belgesi (Sertifikası)” almaya hak kazanır.

Kalorifercilik belgesi nedir?

Kaloriferci Kursu ise Kaloriferci mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı 928 saatlik Kaloriferci Eğitimi sonunda alması öngörülen sertifikadır. ... (Kurs bitirme belgesidir.)

Kalorifer ateşçiliği belgesi ne işe yarar?

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Kursu ise Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi mesleğini yürüten ve ya yürütmek isteyen bireylerin, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı 48 saatlik Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi Eğitimi sonunda alması öngörülen sertifikadır. (Kurs bitirme belgesidir.)

Doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçi belgesi ne işe yarar?

Doğal Gaz Kalorifer Ateşçisi Doğal gaz yakıtlı kazan yakma,çalıştırma bilgi ve becerisine sahip kişidir. Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme sektöründe; ... İş yerlerinde, Okulların kazan dairelerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

Ateşleyici Yeterlilik Belgesi Nedir?

(C) Sınıfı Yeterlilik Belgesi: Yeraltında ve grizulu ocaklarda yapılacak işlemlerle ilgili Tüzük kapsamındaki patlayıcı maddelerin ateşlenmesi işini yapacaklara verilen yeterlilik belgesidir.