Farmasi helal sertifikası var mı?

İçindekiler:

  1. Farmasi helal sertifikası var mı?
  2. Farmasi Collagen helal mi?
  3. Farmasi ürünleri Sağlik Bakanliği onayli mı?
  4. Dr Cevdet Tuna helal mi?
  5. Farmasi vitaminleri helal mi?
  6. Farmasi Nutriplus Collagen nasıl kullanılır?
  7. Farmasi Collagen kilo aldırır mı?
  8. Farmasi ürünleri bitkisel mi?
  9. Farmasi ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  10. Nutriplus hangi ülkenin markası?
  11. Farmasi kolajen nasıl kullanilir?

Farmasi helal sertifikası var mı?

Farmasi Uluslararası Gözetim Firması DSR Certification'dan 0 helallik sertifikası almayı başarmıştır. Farmasi'nin tüm ürünleri helal gıda logosuna sahip olmakla birlikte gıda güvenliğine önem veren bilinçli bireylerin aklında ki tüm soru işaretlerini de ortadan kaldırıyor.

Farmasi Collagen helal mi?

Nutriplus Kollajen'de tip 1 ve tip 3 kollajen bulunmaktadır. Nutriplus Kollajen Tablet, 2000 dalton 'dur. Nutriplus Kollajen Tablet, 0 helal sertifikalı sığır kollajeninden elde edilmektedir.

Farmasi ürünleri Sağlik Bakanliği onayli mı?

en büyük özelliği, SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI olmasıdır. Farmasi Kozmetik Çalışanlarına Emeklilik ve SGK'lı olma fırsatı veren tek doğrudan satış Firmasıdır.

Dr Cevdet Tuna helal mi?

Doktor Cevdet Tuna gözetiminde üretimleri sürdürülen Farmasi kozmetik firması da HELAL SERTİFİKASI almış sayılı Türk firmalarındandır.

Farmasi vitaminleri helal mi?

Cevap: Ürün üzerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının vermiş olduğu işletme kayıt no vardır, bununla birlikte firmamıza ait gıda GMP, ISO9001, ISO 22000 ve HELAL Sertifikalarımız mevcuttur.

Farmasi Nutriplus Collagen nasıl kullanılır?

3 aylık düzenli kullanım sonucunda, kollajen etkisinin cilt üzerinde gözle görülmesi için günde yaklaşık 2,5 gr bir miktarda alınması yeterlidir. Kollajen tabletten günde en az 2 tablet, en fazla 5 tablet alınması önerilir.

Farmasi Collagen kilo aldırır mı?

Kolajen maddesi kilo aldırıcı özelliğe sahip bir bileşik değildir. Kolajen takviyeleri de bu nedenle kilo aldırıcı değil kilo vermeye yönelik ürünler olmaktadır.

Farmasi ürünleri bitkisel mi?

Kozmetikten cilt bakımına, ev temizliğinden parfümlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmasi markasının ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup, helal sertifikası da dahil olmak üzere bir çok yüksek standartlar sertifikasına sahiptir.

Farmasi ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Cevdet Tuna markaları tüm ürünler, Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığını koruyan, en yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretiliyor. Üretimin hiçbir aşamasında hayvanlar üzerinde test yapmadığını PETA'dan aldığı 'Cruelty Free (Hayvanlar Üzerinde Test Yapılmaz)' sertifikasıyla kanıtlıyor.

Nutriplus hangi ülkenin markası?

Farmasi Nutriplus Multivitamin Likit 30 Kapsül İzin Belge: Nutriplus Multivitamin Likit 30 Kapsül ürünü menşeii ülke Fransa, Türkiye'de paketlenmiştir.

Farmasi kolajen nasıl kullanilir?

3 aylık düzenli kullanım sonucunda, kollajen etkisinin cilt üzerinde gözle görülmesi için günde yaklaşık 2,5 gr bir miktarda alınması yeterlidir. Kollajen tabletten günde en az 2 tablet, en fazla 5 tablet alınması önerilir.