American Express Türkiye'de geçerli mi?

İçindekiler:

  1. American Express Türkiye'de geçerli mi?
  2. American Express hangi POS larda geçerli?
  3. Garanti Bonus American Express limiti ne kadar?
  4. American Express selects nedir?
  5. American Express Business Card nedir?
  6. Amex Gold Kart limiti ne kadar?

American Express Türkiye'de geçerli mi?

American Expres kredi kartları tüm dünyada "Amex Card" olarak bilinir. Türkiye'de American Express kredi kartı 1996 yılına kadar Egebank, 19 yılları arası Akbank ve 2006 yılından itibaren halen Garanti Bankası tarafından verilmektedir.

American Express hangi POS larda geçerli?

Ülkemizde American Express'le Garanti Bankası Pos'unun yanı sıra, Türkiye İş Bankası, DenizBank, VakıfBank ve TEB Bankalarının Pos'larından da işlem yapılabilmektedir.

Garanti Bonus American Express limiti ne kadar?

Bonus American Express kredi kartı Garanti şubelerinden yapılan Bonus kart başvurularının 2.000 TL ve üzeri limit ile onaylanması sonrası Bonus ile birlikte gönderilmektedir.

American Express selects nedir?

Selects program üyelerinde %20-%10 arasında kazanılan indirimleriniz, %5 restoran, %3 otel harcamalarınızdan kazandığınız indirimlerinizin kapsamı dışındadır. Selects program üyelerinde yılda toplam 10.000 TL indiriminiz ayrıca devam ediyor.

American Express Business Card nedir?

American Express® Business'la şirket harcamalarınızda tam kontrol sağlarsınız: Şirketinizin yurt içinde ve yurt dışındaki tüm otel ve restoran harcamalarında %5'e varan indirimlerden yararlanırsınız. Tüm harcamalarınızdan Membership Rewards puanı kazanırsınız.

Amex Gold Kart limiti ne kadar?

American Express Gold Card için 140 TL yerine sadece 70 TL'ye sınırsız sayıda girebilecektir. American Express Gold Card sahibi ile beraber seyahat eden ilk misafiriniz için 70 TL, diğer misafirleriniz için 140 TL ödeyerek yararlanabilirsiniz.