Tivibu internet paketinden harcar mı?

İçindekiler:

  1. Tivibu internet paketinden harcar mı?
  2. Tivibu şifresi nasıl kaldırılır?
  3. Tivibu şifresi nasıl alınır?
  4. Tivibu cayma hakkı kaç gün?
  5. Tivibu odemesi nasil yapilir?
  6. Tivibu aylık kaç lira?

Tivibu internet paketinden harcar mı?

Tivibu GO internet kullanımı kotamı etkiler mi? Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO'ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket'e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Tivibu şifresi nasıl kaldırılır?

Profil şifremi & Kiralama şifremi unuttum ne yapmaliyim? Müşteri hizmetleri yetkilisi bilgilerinize erişerek, şifrelerinizi sıfırlama yetkisine sahiptir. Şifre kesinlikle görülmemektedir. Detaylı bilgi için 4 Tivibu Müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.

Tivibu şifresi nasıl alınır?

Bunun için, mesaj alanına TEKSIFRE yazın, bir boşluk bırakın ve TC KİMLİK NUMARANIZI, INTERNET HİZMET NUMARANIZI ya da başında sıfır olmadan SABİT TELEFON NUMARANIZI yazıp 6606'ya mesaj gönderin. Kullanıcı adınız ve TekŞifre'niz SMS olarak cep telefonunuza yeniden gönderilecektir.

Tivibu cayma hakkı kaç gün?

Yedi gün içerisinde teslim edilmeyen cihaz/modem veya ekipmanların ücretleri son faturanıza yansıtılacaktır. İptal talebiniz tamamlandıktan sonra tarafınıza iletilecek son faturanın takip edilerek ödenmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

Tivibu odemesi nasil yapilir?

Tivibu fatura ödeme işlemi tercihe bağlı olarak internet üzerinden kredi kartı bilgileri ile çağrı merkezinden otomatik ödeme talimatı ile ya da Türk Telekom fatura ödeme merkezlerine şahsen gidilerek yapılabiliyor.

Tivibu aylık kaç lira?

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir. Tivibu Ev için, HD paketlerin tarife ücretleri belirtilen tarife ücretine ek +5 TL'dir. Belirlenen fiyatlara %18 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Kampanya sonrası yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır.