Izmir Bayraklı Tower kaç katlı?

İçindekiler:

  1. Izmir Bayraklı Tower kaç katlı?
  2. Izmir ikiz kuleler kaç kat?
  3. Folkart Vega nerede yapılıyor?
  4. Martı Tower kaç katlı?
  5. Megapol Tower kaç katlı?
  6. Folkartlar kac kat?
  7. Izmir Folkart raylı sistem mi?
  8. Folkart ne iş yapar?

Izmir Bayraklı Tower kaç katlı?

Betonarme + Çerçeveli, Perdeli Sistem Yaklaşık 6840 m2'lik arsa üzerinde 3 bodrum + 24 katlı olarak inşa edilen yapı, 97 metre yüksekliğindedir.

Izmir ikiz kuleler kaç kat?

İnşaatı 2014 yılında tamamlanmış Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan Folkart Towers, 27.000 m² arsa üzerine planlanmış 150.000 m²'lik kapalı inşaat alanıyla 200 metre yüksekliğinde, 45'er katlı 2 kuleden oluşmaktadır.

Folkart Vega nerede yapılıyor?

Folkart Yapı, İzmir'de 850 milyon liralık yatırımla Folkart Vega projesine başladı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında İzmir Körfezi'nin tam karşısında yer alan Folkart Vega, şehrin yeni yıldızı olacak" diyor.

Martı Tower kaç katlı?

Sunucu İş Merkezi, 5.617 m2 arsa alanına ve 38.107 m2 toplam inşaat alanına, biri 24, diğeri 19 katlı olan iki bloktan oluşan, 232 bağımsız bölüme sahip, İzmir'in en modern iş merkezi olup; kentin en önemli akslarından birinde ve İzmir Adliye Sarayı'nın yanında yer almaktadır.

Megapol Tower kaç katlı?

Kule, 90 metre ve 22 katlı. Sunucu Plaza 2. Kule ise 17 katlı ve 76.5 metre. İnşaatına yeni başlanan Altınyol kenarındaki Megapol Tower ise 24 kat ve 100 metre yüksekliğinde olacak.

Folkartlar kac kat?

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.

Izmir Folkart raylı sistem mi?

Folkart Towers İzmir Bayraklı'da inşa ediliyor. ... Folkart Towers projesinde, 2 kulenin çekirdek 3 gözlü şaft perdesinde kullanılmak üzere dizayn edilen ACS-P tırmanır sistem 3 pompa, 20 piston ile hareket etmektedir.

Folkart ne iş yapar?

FOLKART Hakkında yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alışveriş merkezleri ve okul projelerine odaklanır. Folkart Yapı, imzasını attığı her işte,kalite, estetik ve konforu seçkin bir mimari üslupla yeniden harmanlayarak lüks kavramına farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlar.