Apple internet paylaşımı sorunu nasıl çözülür?

İçindekiler:

  1. Apple internet paylaşımı sorunu nasıl çözülür?
  2. iPad'de hücresel veri ağı nasıl etkinleştirilir?
  3. Hücresel veri nasıl açılır?
  4. Vodafone hediye internet nasıl gönderilir?

Apple internet paylaşımı sorunu nasıl çözülür?

Kişisel Erişim Noktası sağlayan iPhone veya iPad'i ve Kişisel Erişim Noktası'na bağlanması gereken diğer aygıtı yeniden başlatın. iOS'in en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Kişisel Erişim Noktası sağlayan iPhone veya iPad'de Ayarlar > Genel > Sıfırla'ya gidin ve Ağ Ayarlarını Sıfırla'ya dokunun.

iPad'de hücresel veri ağı nasıl etkinleştirilir?

Yeni iPad'de, Ayarlar > Hücresel Veri > Hücresel Veri'yi Ayarla'ya gidin. İstediğiniz operatörün yanında bir Aktar düğmesi görürseniz buna dokunun. Ardından yönergeleri takip ederek servisi aktarın. Etkinleştirmenin tamamlanması için birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.

Hücresel veri nasıl açılır?

Mobil veri veya Hücresel veri'ye gidin. Bazı cihazlarda bu seçeneği görebilmek için önce "Veri kullanımı"nı seçmeniz gerekebilir. Mobil veriyi açın. Bu özellik önceden açılmışsa kapatıp tekrar açın.

Vodafone hediye internet nasıl gönderilir?

Aynı operatörde olan Vodafone arkadaşına internet gönderme yani Cep lira gönderme işlemi yaparak internet paketi almasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz Vodafone yanımda uygulaması üzerinden yada Lira transferi için 7000'i arayarak Lira gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.