Apple Wallet kart nasıl eklenir?

İçindekiler:

  1. Apple Wallet kart nasıl eklenir?
  2. Wallet nedir nasıl kullanılır?
  3. iPhone kart nasıl eklenir?
  4. iPhone ile temassız ödeme nasıl yapılır?
  5. Apple Wallet nasıl açılır?
  6. iPhone Wallet nedir nasıl kullanılır?
  7. Apple cüzdan ne işe yarar?
  8. Türkiyede Apple Pay var mı?
  9. Apple Pay Türkiye'de geçerli mi?
  10. Apple Wallet Türkiyede çalışıyor mu?
  11. iPhone cüzdan nasıl kullanılır?

Apple Wallet kart nasıl eklenir?

iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Wallet ve Apple Pay'e, ardından Kart Ekle'ye dokunun. Yeni bir kart ekleme adımlarını uyguladıktan sonra İleri'ye dokunun. Yeni kartınız için Ekspres Toplu Taşıma'yı açın.

Wallet nedir nasıl kullanılır?

Wallet; tek bir noktadan tüm finansal kaynaklarınızı, banka hesaplarınızı kontrol edebildiğiniz bir uygulamadır. Wallet ile, kredi kartlarınızı, ne kadar tasarruf ettiğinizi, nakit paranızı görebilir, harcamalarınızı takip edebilirsiniz.

iPhone kart nasıl eklenir?

Kredi veya banka kartı ekleme
  1. Wallet'ta. simgesine dokunun. Apple kimliğiniz ile giriş yapmanız istenebilir.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın: Yeni kart ekleme: iPhone'u kartınız çerçevede görünecek şekilde konumlandırın veya kart ayrıntılarını elle girin.

iPhone ile temassız ödeme nasıl yapılır?

Touch ID'li iPhone'da saptanmış kartınızla ödeme
  1. Parmağınızı Touch ID'ye koyun.
  2. Bitti düğmesini görünceye dek iPhone'un üst tarafını temassız kart okuyucunun birkaç santimetre uzağına doğrultun; ekranda bir onay işareti görünür.

Apple Wallet nasıl açılır?

Bir kartın ilişkili uygulaması Apple Cüzdan'da nasıl açılır
  1. Açmak istediğiniz uygulamayla ilişkili kartı seçin.
  2. Sağ üst köşede “daha fazla” anlamına gelen üç nokta sembolüne dokunun.
  3. Uygulamanın simgesinin yanındaki “Aç” ı seçin.
BE

iPhone Wallet nedir nasıl kullanılır?

Apple Wallet, kullanıcıların ödül kartlarını, kuponları, sinema biletlerini, etkinlik biletlerini, biniş kartlarını, toplu taşıma kartlarını, öğrenci kimlik kartlarını ve kredi kartlarını, banka kartlarını dijital olarak saklamalarını ve kullanmalarını sağlayan yerleşik bir iPhone uygulamasıdır.

Apple cüzdan ne işe yarar?

Ödül kartlarınızı, kuponlarınızı, biniş kartlarınızı, sinema ve etkinlik biletlerinizi ve daha birçok şeyi kolayca erişmek üzere tek bir yerde tutmak için Cüzdan uygulamasını kullanın. Kartlar; kafe kartınızdaki bakiye, kuponun son kullanma tarihi veya uçuş için uçağa binme bilgileri gibi faydalı bilgiler içerebilir.

Türkiyede Apple Pay var mı?

Şimdi bu sorunun iki tane cevabı var. Apple Pay Türkiye'de kullanılabiliyor ama Türkiye'deki kredi/banka kartları eklenemiyor. ... Cebinizdeki temassız kredi kartının verdiği sinyal ile Apple Pay'in verdiği sinyal aynı.

Apple Pay Türkiye'de geçerli mi?

Apple Pay, altyapı olarak temassız kartlarla aynı altyapıyı kullanıyor. Mevcut durumda da daha önce yurt dışında Apple Pay hizmetini kullanan kullanıcılar, Türkiye dahil birçok ülkede temassız kartla ödeme kabul eden tüm satış noktalarında Apple Pay ile ödeme yapabiliyor.

Apple Wallet Türkiyede çalışıyor mu?

Apple Pay Türkiye'de kullanılabiliyor ama Türkiye'deki kredi/banka kartları eklenemiyor. ... Cebinizdeki temassız kredi kartının verdiği sinyal ile Apple Pay'in verdiği sinyal aynı.

iPhone cüzdan nasıl kullanılır?

Temassız kart kullanma
  1. Kilitli ekranda bir kart için bildirim görünürse bildirime dokunun. Bildirim görünmezse Cüzdan uygulamasını açın, sonra karta dokunun.
  2. iPhone titreyinceye dek iPhone'un üst tarafını okuyucunun birkaç santimetre uzağına doğrultun. QR kodunu veya barkodu (varsa) görmek için. simgesine dokunun.