Travocort hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. Travocort hangi firmanın?
  2. Travogen krem ne işe yarar?
  3. Nerisona krem ne işe yarar?
  4. Travogen krem vajinada kullanılır mi?
  5. Nerisona krem nasıl kullanılır?
  6. Trosyd krem vajinaya sürülür mu?

Travocort hangi firmanın?

BAYER'in D07B2-Topikal Steroid ve Antifungal sınıfında, Travocort adlı bir ürünü daha bulunmaktadır.

Travogen krem ne işe yarar?

TRAVOGEN deri üzerindeki mantarlara, mayalara, maya benzeri mantarlara (üst göğüs derisi ve kolların üst kısımlarında pullanma gösteren açık kahverengi lekelerle belirgin mantar enfeksiyonu nedeni organizmalar dahil) ve küflere ayrıca özellikle kasıklar, ayak parmak araları, koltuk ve meme altları ve testisler üzerinde ...

Nerisona krem ne işe yarar?

NERISONA C iltihabi ve alerjik deri reaksiyonlarını baskılar ve kızarıklık, cilt kalınlaşması, deri yüzeyinde tabaka oluşumu, su toplanması, kaşıntı ve diğer şikayetler (yanma hissi ya da sızı) gibi deri problemlerinden kaynaklanan semptomları azaltır.

Travogen krem vajinada kullanılır mi?

Genel olarak göğüs, kolların üst bölgesi, boyun, sırt, ayak parmak araları, kasık bölgesi, koltuk altı, dış genital organlar, memelerin altı, testisler gibi bölgelerde kullanılır.

Nerisona krem nasıl kullanılır?

NERISONAC Krem'i doktorunuz farklı bir şekilde önermediği taktirde günde 2 veya hatta tedavinin başlangıcında 3 defa tedavi edilecek deri kısmına ince bir tabaka halinde sürünüz. Belirtilerde iyileşme görüldükten sonra günde 1 defa sürmek genellikle yeterli olacaktır.

Trosyd krem vajinaya sürülür mu?

GYNO-TROSYD, mantar hastalıklarına karşı etkili antifungal adı verilen bir ilaç grubuna dahildir. GYNO-TROSYD vajinal merhem, vajinal maya enfeksiyonlu hastaların lokal tedavisi için endikedir.