Turkcell yeni hatta telefon veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Turkcell yeni hatta telefon veriyor mu?
  2. Vodafone hat üzerinden kaç telefon alınır?
  3. Faturaya ek kaç telefon alınır?
  4. Cep telefonu alımlarında taksit var mı?

Turkcell yeni hatta telefon veriyor mu?

​Bireysel Turkcell faturalı hat sahipleri veya yeni bir hat alarak, numarasını Turkcell'e taşıyarak ya da Hazır Kart'tan geçiş yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler; tarifede kalmayı 12 ay taahhüt etmeleri halinde, kampanya dahilindeki akıllı cihazları peşin ödeyerek almaları halinde, peşin cihaz kampanyasından ...

Vodafone hat üzerinden kaç telefon alınır?

Ödenmemiş borcunuz ve hattınızda herhangi bir kısıtlama olmaması gerekmektedir. Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 cihaz kampanyasına katılabilirsiniz.

Faturaya ek kaç telefon alınır?

En fazla 2 cihaz almış olmak: GSM firmalarının ortak koştuğu bir diğer şart ise tek faturalı hatta en fazla 2 tane cihaz almış olmak. Yani daha önceden 2 cihaz almışsanız ve 3. cihazı almak istiyorsanız maalesef alamazsınız.

Cep telefonu alımlarında taksit var mı?

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle kredi kartı harici yapılan taksitli satışlara sınırlama getirildi. ... Fiyatı liranın üzerinde olan cep telefonlarının satışında en fazla 3 ay, video, kamera ve ses sistemleri gibi elektronik cihazların satışında en fazla 4 ay taksit yapılabilecek.