WhatsApp kişi engelleyince ne olur?

İçindekiler:

  1. WhatsApp kişi engelleyince ne olur?
  2. Engellenen kişinin araması görünür mü?
  3. Engel atıldığını nasıl anlarsın?
  4. Engellenen kişi mesaj atabilir mi?

WhatsApp kişi engelleyince ne olur?

WhatsApp'ta engellenen kişi ile hiçbir etkileşimde bulunulamaz. ... Ayrıca WhatsApp'te engelleme işlemi yapıldığında engellenen kişiden gelen hiçbir mesaj, fotoğraf ya da video görüntülenemez. Engel kaldırılsa da engelli olunan dönemdeki gönderiler görülemez.

Engellenen kişinin araması görünür mü?

Phone ve Android telefonlarda numara engelleme ile ilgili merak ettikleriniz… ... Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.

Engel atıldığını nasıl anlarsın?

Öncelikle sizi engelleyen kişinin son görülme veya çevrimiçi durumunu sohbet ekranında göremeyeceğinizi belirtelim. Aynı şekilde bu kişinin profil fotoğrafında yaptığı değişiklikleri de göremezsiniz. Sizi engelleyen kişiye gönderdiğiniz mesajlar ise her zaman tek bir onay işaretiyle kalır.

Engellenen kişi mesaj atabilir mi?

Bir telefon numarasını veya kişiyi engellerseniz bu kişiler yine de size sesli mesaj bırakabilir, ancak bildirim almazsınız. Gönderilen veya alınan mesajlar iletilmez.