Marmara Adası Erdek feribot kaç saat?

İçindekiler:

  1. Marmara Adası Erdek feribot kaç saat?
  2. Istanbul Marmara Adası arabayla nasıl gidilir?
  3. Barbarostan Marmara Adası kaç saat?
  4. İstanbul marmara adası kaç para?
  5. Paşalimanı Adası nerede?
  6. Çeşme Paşalimanı hangi semtte?
  7. Barbaros Marmara Adası feribot kaç saat sürüyor?
  8. Marmara Adası Avşa Adası kaç saat?

Marmara Adası Erdek feribot kaç saat?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Istanbul Marmara Adası arabayla nasıl gidilir?

Marmara Adası'na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.

Barbarostan Marmara Adası kaç saat?

Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

İstanbul marmara adası kaç para?

Yenikapı - Marmara Adası İDO Seferleri. Yenikapı - Marmara Adası İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
21.09.2021SB93 TL
22.09.2021SB93 TL
23.09.2021SB93 TL
6 satır daha

Paşalimanı Adası nerede?

Paşalimanı Adası, Marmara takımadalarında Marmara Adasının güneyinde, Avşa'nın doğusunda bir adadır. Adada, Paşalimanı, Poyrazlı, Harmanlı, Balıklı ve Tuzla isimli beş köy bulunmaktadır. Balıkesir ilinin Erdek ilçesine bağlıdır. Adanın nüfusu 2 bin kadardır.

Çeşme Paşalimanı hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Ardıç Mh. ve Çeşme ilçesine bağlıdır. Paşa Limanı haritası Izmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Paşa Limanı posta kodu 35930.

Barbaros Marmara Adası feribot kaç saat sürüyor?

Adını ilkçağlardan beri işletilen mermer yataklarından alan Marmara Adası'na gitmek için Tekirdağ Barbaros'tan feribota biniyoruz.Yaklaşık 2.5 saatlik bir yolculuğun ardından Marmara Adası'nın ilk iskelesi olan Çınarlı'ya yaklaşıyoruz.

Marmara Adası Avşa Adası kaç saat?

Sirkeci Sarayburnu'ndan feribot ile; Salı günleri Sarayburnu'ndan denizcilik işletmesine ait feribot. 08:30'da hareket ediyor ve 13:45'te Avşa'ya Marmara Adası üzerinden varıyor. Haftaiçi Salı günü hariç, Mavi Marmara gemisi sadece yolcu seferi yapıyor ve 5 saatte Avşa Adası'na ulaşıyor.