Siğil duayla nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Siğil duayla nasıl geçer?
  2. Nasırın kökü olur mu?
  3. Siğil dua ile geçer mi?
  4. Nasır neyle çıkarılır?

Siğil duayla nasıl geçer?

Hazreti Peygamberin siğiller üzerine okuduğu dua ve uygulama ise şöyledir; Allahümme müsağğiral kebiri ve mükebbiressağiri sağğir ma bi duası okunarak hem şahadet parmakla siğil üzerine gezdirerek hem de üflenerek bu dua okunmaktadır.

Nasırın kökü olur mu?

Yoğun bir kökü vardır ve ayak parmaklarının tepeleri, küçük parmaklarının dış kısımları ve ayak tabanında oluşum gösterebilir. Tohum Nasırı: Topukların yan ve arka kısımlarında görülen tohum nasırları, ölü deriden oluşur.

Siğil dua ile geçer mi?

Peygamber efendimizin eşlerinden birinin elinde siğil çıkması üzerine, ona bir Dua okumasını söylemiştir. Bu duayı okuduktan sonra siğilin iyileştiği rivayet edilmektedir. Bu dua, Temren (siğil) duası olarak bilinmektedir. Ayrıca ikinci bir dua daha rivayet edilmiştir ki bunun da siğili kuruttuğu bilinmektedir.

Nasır neyle çıkarılır?

Birkaç damla suyun içine birkaç tane aspirin karıştırarak koyu bir macun kıvamında karışım yapılır. Nasırın üzerine bu aspirin macunu sürülür ve bir bandaj ile kapatılarak gece boyunca bekletilir. Bu işlem nasır kaybolana kadar sürekli tekrarlanmalıdır.