Büyükada'ya nasıl gidiliyor?

İçindekiler:

  1. Büyükada'ya nasıl gidiliyor?
  2. Kadıköyden hangi adalara vapur var?
  3. Kadıköyden Adalara vapur var mı?
  4. Kadıköyden adalara gidilir mi?
  5. Kadıköyden üsküdara vapur var mı?
  6. Üsküdar Karaköy arası kaç dakika?
  7. Kadıköy Eminönü arası kaç dakika?

Büyükada'ya nasıl gidiliyor?

Büyükada'ya malum deniz yolu ile gidiliyor ve farklı alternatifler mevcut. Bunlardan birisi şehir hatları vapurları, diğeri ise yolcu motorları ve motorlu tekneler. Ayrıca adalarda bulunan beachlerin de yaz aylarında, rezervasyonlu müşterilerine Bostancı ve Kartal'dan özel tekneler ile ring seferleri bulunuyor.

Kadıköyden hangi adalara vapur var?

Bu Vapur hatları Adalar - Kadıköy Vapuru yakınından geçiyor: EMINÖNÜ - KADIKÖY - ADALAR, KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA.

Kadıköyden Adalara vapur var mı?

Kadıköy'den Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – KadıköyAdalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir.

Kadıköyden adalara gidilir mi?

Kadıköy: Kadıköy rıhtım iskelesinde yer alan Eminönü-Kadıköy-Adalar şehir hatları vapurları ile Büyükada'ya ulaşmak mümkündür. Kadıköy'den hızlı bir şekilde Büyükada'ya ulaşmak maksimum olarak yarım saat sürmektedir. Şehir hatlarının sefer saatlerini takip ederek Büyükada'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköyden üsküdara vapur var mı?

Karşılıklı olarak hafta içi günlerde 14; hafta sonu ve resmi tatillerde ise 12 sefer gerçekleştirilecek. KadıköyÜsküdar bağlantısı 25 dakika, Üsküdar – Ortaköy 10 dakika ve toplum yolculuk süresi 35 dakika olacak.

Üsküdar Karaköy arası kaç dakika?

KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattının ilk durağı Karaköy (Turyol) olup son durağı Üsküdar (Turyol) durağıdır. KARAKÖY - ÜSKÜDAR (Karaköy (Turyol)‎→Üsküdar (Turyol)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: KARAKÖY - ÜSKÜDAR hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 5 dakika.

Kadıköy Eminönü arası kaç dakika?

Kadıköy'den Eminönü'ne gitmek için kalkan vapurlar hafta içi her gün sabah saat 07:00'de ilk seferini gerçekleştirmektedir. Yolculuğunuz 20 dakika sürmektedir. Her 15 dakikada bir kalkan vapurlar akşam 20:40'ta son seferini gerçekleştirmektedir.