Keçiboynuzu pekmezi ne zaman tüketilir?

İçindekiler:

  1. Keçiboynuzu pekmezi ne zaman tüketilir?
  2. Keçiboynuzu pekmezi kan şekerini yükseltir mi?
  3. Keçiboynuzu akciğer için nasıl tüketilir?
  4. Keçiboynuzu unu neye iyi gelir?

Keçiboynuzu pekmezi ne zaman tüketilir?

Özellikle ev yapımı keçiboynuzu pekmezi, günde 1 kaşık tüketildiğinde sağlık açısından oldukça faydalıdır. Keçiboynuzu pekmezini sabah aç karnına, akşam ise yatarken ilk 3 gün ikişer yemek kaşığı, sonraki günlerde de birer yemek kaşığı tüketin.

Keçiboynuzu pekmezi kan şekerini yükseltir mi?

Keçiboynuzu özümüzde en az yüzde 3 doğal d-pinitol bulunur. D-pinitol'ün vücutta insüline benzer bir etki yaparak kan şekerini düşürdüğü tespit edilmiştir. Bu nedenle diyabetliler sağlık uzmanı kontrolünde tüketebilir.

Keçiboynuzu akciğer için nasıl tüketilir?

Gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere 2 kere 1 er bardak için. Keçiboynuzu kürünü her gün taze olarak hazırlamalısınız. Akciğer temizleme kürünü 15 gün boyunca her gün düzenli olarak uygulayın. Düzenli kullanımında akciğerleri mucizevi şekilde temizleyen bir doğal bir kürdür.

Keçiboynuzu unu neye iyi gelir?

İştah açıcı bir etki oluşturduğu biliniyor. Kansızlık sorununun çözümünde yardımcı oluyor. Cinsel isteği artırma özelliği sayesinde doğal bir afrodizyak olarak da değerlendirilebiliyor. Antioksidan özellikler gösterdiğinden sinir sistemine iyi geldiği, sinirleri yatıştırdığı da söyleniyor.