A vitamini kapsülü cilde nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. A vitamini kapsülü cilde nasıl uygulanır?
  2. E vitamini cilde Tuy yapar mi?
  3. E Vitamini ampul yüze sürülür mü?
  4. E Vitamini ele sürülür mü?

A vitamini kapsülü cilde nasıl uygulanır?

Vitamin A, kür şeklinde uygulanır. Temiz cilde vitamin A serum, ultraschall yöntemiyle cilde yedirilir, nüfuz ettirilir. Ardından vitamin A maske ile cilde masaj şeklinde uygulanır ve maske 25 dakika ciltte bekletilir. Daha sonra fazlalığı kağıt mendille yüze hafif press yapılarak alınır.

E vitamini cilde Tuy yapar mi?

Hem hayır, hem evet… Yüz kremlerine belli oranda vitamin ilave edildiğinden tüylenme ile ilintisi olmaz. Ama saf A ve saf E vitamini düzenli olarak sürüldüğünde veya yüksek oranda bu vitaminleri içeren kremler çok uzun süreler kullanıldığında (mesela bir yıl hiç aksatmadan) kıl köklerini etkileyebilir.

E Vitamini ampul yüze sürülür mü?

E vitamini ampulü bazı kremlerle karıştırılarak cilde üzerine sürülebilir. Böylelikle cildin gençleşmesine yardımcı olan kolajen üretimini arttırır. Cildin onarılmasını ve canlanmasını sağlar. Öte yandan E vitamini ampulü cilt yanıklarına uygulandığında büyük oranda tedavi edicidir.

E Vitamini ele sürülür mü?

E vitamini tabii ki cilde sürülebiliyor ancak bu vitaminin cildin için uygun olup olmadığını mutlaka bir cilt uzmanına ya da dermatoloğa danışmalısın.