Arabam .com nerede?

İçindekiler:

  1. Arabam .com nerede?
  2. Araba com kime ait?
  3. Arabam com dan Ilanımı nasıl silerim?
  4. Arabam com ekspertiz ücreti alıyor mu?
  5. Arabam com ne iş yapar?
  6. Arabam com hesap aktifleştirme nasıl yapılır?
  7. Arabam com aracı nasıl alıyor?
  8. Arabam com ekspertiz parasını kim öder?
  9. Arabam com ekspertiz ücreti kime ait?
  10. Arabam com a ilan nasıl verilir?

Arabam .com nerede?

Bize Ulaşın
Ünvan: ARABAM COM İNTERNET VE BİLGİ HİZMETLERİ A.Ş
Kep Adresi: [email protected]
Adres: İçerenköy Mah. Eski Üsküdar Cad. VIP Center No.10 K.6 Ataşehir İstanbul
Elektronik İletişim Adresi: iletisim@arabam.com
Telefon Numarası: 90 00
3 satır daha

Araba com kime ait?

Türkiye`nin otomobil dikeyinde lider online pazar yeri olan arabam.com, 2000 yılında kurulmuş ve 2016 yılında sigortam.net, kariyer.net ve emlakjet.com'u bünyesinde bulunduran iLab Holding ailesine katılmıştır.

Arabam com dan Ilanımı nasıl silerim?

İlanımı Nasıl Yayından Kaldırırım?
  1. Bana Özel > İlan Yönetimi > İlanlar > Yayında Olan bölümünden yayından kaldırmak istediğiniz ilana ait İşlemler menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.
  2. İlan Detay sayfasında İlan İşlemleri menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.

Arabam com ekspertiz ücreti alıyor mu?

Ekspertiz ücretli mi? Trink sat! sürecinde yapılan ekspertiz işleminin ücreti arabam.com tarafından karşılanır ve siz herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Arabam com ne iş yapar?

2000 yılında otomobil ilanlarını internete taşımak için kurulmuş olan arabam.com, “Türkiye'nin En Büyük Otomobil Pazarı” vizyonu ile sıfır km, ikinci el araç ilanlarını ziyaretçilerine ulaştırmaktadır.

Arabam com hesap aktifleştirme nasıl yapılır?

arabam.com sitesinde yer alan 'üye olun' linkine tıklayarak gideceğini sayfadaki formu eksiksiz doldurarak üyelik kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemin ardından üyelik bilgilerinde bildirdiğiniz e-posta adresinize aktivasyon mesajı gönderilecektir.

Arabam com aracı nasıl alıyor?

Süreç nasıl işliyor? Öncelikle arabanızın özellik ve kondisyon bilgilerini girerek satın alma teklifimizi öğreniyorsunuz. Teklifimizi beğenirseniz size en yakın ekspertiz noktamızdan randevu oluşturarak aracınızı kontrole getiriyorsunuz.

Arabam com ekspertiz parasını kim öder?

Ekspertiz ücretini ekspertiz işlemini talep eden kişi öder. İkinci el araç satışı öncesi aracı alacak taraf araç hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için ekspertiz işlemi talep ederse bu işlemde ücreti alıcı taraf ödeme yükümlülüğündedir.

Arabam com ekspertiz ücreti kime ait?

Trink sat! sürecinde yapılan ekspertiz işleminin ücreti arabam.com tarafından karşılanır ve siz herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Arabam com a ilan nasıl verilir?

Her marka ve modelden araba, ticari araç ve motosiklet ilanları verebilirsiniz. Nasıl ilan veririm? tasit.com'a ilan vermek için, 'Ücretsiz İlan Ver' linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınızın tipini, marka ve modelini seçtikten sonra 'Devam et' linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.