Elraenn kimdir?

İçindekiler:

  1. Elraenn kimdir?
  2. Elraenn nerede yayın yapıyor?
  3. Tuğkan Gönültaş aslen nereli?
  4. Pqueen kaç abonesi var?
  5. Elraenn kaç Subı var?
  6. Elraenn Twitch kaç takipçi?
  7. Pqueen nerelidir?

Elraenn kimdir?

Tuğkan Gönültaş Elraen Kimdir? 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Elraen, 34 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi'nde Endüstri Ürünleri ve Tasarım bölümünü okuyup bitirdikten sonra Amerika'ya taşındı. ... Hayatında hayvan sevgisine fazlasıyla önem veren Tuğkan Gönültaş, daha sonra Twitch üzerinden yayın açmaya başladı.

Elraenn nerede yayın yapıyor?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır.

Tuğkan Gönültaş aslen nereli?

1987 İstanbul doğumlu olan Tuğkan Gönültaş, 1.89 boyundadır. Oğlak burcu olan Gönültaş'ın mesleği Streamer'liktir. “Karınca Çiftliğim” isimli YouTube kanalında hayvanlar ile ilgili video paylaşımları yapan Tuğkan Gönültaş, yakışıklılığı ve hayvan sevgisi ile çok dikkat çekiyor.

Pqueen kaç abonesi var?

Pelin Baynazoğulu (Pqueen92)'nun Instagram hesabında 111 binden fazla takipçi, Twitter hesabında 46 binden fazla takipçi, Twitch hesabında ise 982 binden fazla takipçi bulunuyor.

Elraenn kaç Subı var?

Tuğkan @elraenn Gönültaş, 14.1 bin abone ile Türkiye'nin en çok abonesine sahip Twitch yayıncısı ünvanını tazeledi.

Elraenn Twitch kaç takipçi?

.@elraenn, Twitch'te 2 milyon takipçiye ulaştı. Elraen, popüler yayın platformu Twitch'te 2 milyon takipçi barajını aşmayı başardı. Ülkemizde wtcN, geçtiğimiz dönemde Twitch'te 2 milyon takipçi barajını aşmayı başarmıştı.

Pqueen nerelidir?

Pqueen
Büşra Pelin Baynazoğlu
Kişisel bilgiler
Doğum18 Temmuz 1992 Ankara, Türkiye
MemleketPazar, Rize
MilliyetTürk
14 satır daha