The Lost Symbol ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. The Lost Symbol ne zaman çıkacak?
  2. Kayıp Sembol neyi anlatıyor?
  3. Kayıp Sembol dizisi ne zaman?
  4. Kayıp Sembol kitabı kaç sayfa?
  5. Langdon dizisi ne zaman başlıyor?

The Lost Symbol ne zaman çıkacak?

Bulmacalarla dolu bir dünyaya adım atacağımız The Lost Symbol, tarihinde Peacock'ta izleyici karşısına çıkacak. The Lost Symbol, genç bir Harvard'lı semboloji uzmanının hikayesini anlatıyor. Robert Langdon, kaçırılan akıl danışmanını bu ölümcül bulmacanın içerisinden çekip çıkarmalıdır.

Kayıp Sembol neyi anlatıyor?

Dan Brown tarihi ve dini öğeler ile kurguyu birleştirmeye devam ediyor ve bu kez Amerika'nın başkenti olan Washington şehrinin kuruluşundaki gizemleri çözerek okurları gizemli bir maceranın içinde sürüklüyor. Langdon tek bir adamın bir gizem ile nasıl kriz yaratacağını anlayamaz. ...

Kayıp Sembol dizisi ne zaman?

Robert Langdon'ın genç versiyonunu izleyeceğimiz The Lost Symbol'ın fragmanı yayınlandı ve dizinin yayın tarihi resmi olarak açıklandı. The Lost Symbol'ın Peacock platformunda 16 Eylül tarihinde yayın hayatına başlayacağı duyuruldu.

Kayıp Sembol kitabı kaç sayfa?

Kayıp Sembol
Çevirmen:Petek Demir
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:528
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
4 satır daha

Langdon dizisi ne zaman başlıyor?

Yazar Dan Brown'ın da dahil olduğu yürütücü yapımcı kadrosunda Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa bulunuyor. Diziyi 16 Eylül tarihinden itibaren izleyebileceğiz.