Bursagaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bursagaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?
  2. Bursagaz abonelik nereden yapılır?
  3. Bursagaz abonelik kaç günde açılır?
  4. Doğalgazı açmaya ne zaman gelirler?
  5. Başkent Doğalgaz abonelik işlemleri nerede?
  6. Kapanan doğalgaz kaç günde açılır?

Bursagaz abonelik başvurusu nasıl yapılır?

1. 444 11 33 Bursagaz Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak ve www.bursagaz.com üzerindeki online işlemler menüsüne üye olarak sözleşme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bursagaz abonelik nereden yapılır?

Abonelik işlemleri dışındaki tüm işlemlerinizi, 444 11 33 nolu Bursagaz Müşteri İletişim Merkezini arayarak veya www.bursagaz.com üzerinden online işlemlere üye olarak ya da e-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. Yalnızca abonelik işlemleri Bursagaz Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde gerçekleştirilmektedir.

Bursagaz abonelik kaç günde açılır?

Kullanım Sözleşmesi imzalayan müşterinin doğalgazı, bir gün sonra müşterinin aramasına gerek olmaksızın, sayaçta takılı bulunan gaz kesme aparatı Bursagaz yetkilileri tarafından alınarak açılır. (Evinde Sözleşme imzalanması halinde gaz aynı gün açılır.)

Doğalgazı açmaya ne zaman gelirler?

Kendi adınıza doğal gaz sözleşmesi yaptıktan sonra kullanıma başlamanız 3-4 gün sürebilir. Güvenliğiniz için, dağıtım şirketinden yetkili gelir ve tesisatınızı kulanıma açar. Sözleşmeniz olsa bile, doğal gaz sayacına kendiniz müdahale ettiğinizde usulsüz kullanım cezası alırsınız.

Başkent Doğalgaz abonelik işlemleri nerede?

Başkentgaz Mobil uygulama, e-Devlet, www.baskentdogalgaz.com.tr internet adresinden, Abone İşlem Merkezlerimizden, Çağrı Merkezimizden 6 429 yapılabilmektedir.

Kapanan doğalgaz kaç günde açılır?

Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz. Abone tüm borcunu ödedikten sonra, dağıtım şirketini başvurduğunda iki iş günü içerisinde doğal gaz açılışı gerçekleştirilir.