Istanbul havaalanı servisleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Istanbul havaalanı servisleri nereden kalkıyor?
  2. Havas ucretleri ne kadar?
  3. Istanbul havalimanında Havaş var mı?
  4. Fatih'ten yeni havalimanına nasıl gidilir?
  5. İstanbul Havalimanı hangi otobüs gider?
  6. Havaist banka kartı geçiyor mu?
  7. Havaist hangi havaalanına gidiyor?
  8. Sabiha Gökçen'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?
  9. Istanbul havalimanı hangi otobüs gider?
  10. Halkalı hangi havaalanına yakın?
  11. Yeni havalimanına hangi otobüs gider?
  12. Anadolu Yakası'ndan İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir?
  13. Havaistte akbil geçiyor mu?
  14. Havabus kredi kartı geçiyor mu?

Istanbul havaalanı servisleri nereden kalkıyor?

İstanbul Havalimanı'ndan Havaist Otobüsleri ile Taksim, Beşiktaş, Zincirlikuyu Metrobüs, 4. Levent Metro, Yenikapı İDO, Bakırköy İDO, Yenibosna Kuleli, Başakşehir Metrokent, Esenler Otogarı, Alibeyköy Cep Otogarı, Hasdal, Göktürk Emniyet Amirliği, İstanbul Atatürk Havalimanı'na,TÜYAP, Beylikdüzü-Cumhuriyet, Beylikdüzü ...

Havas ucretleri ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 18 ve 24 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz.

Istanbul havalimanında Havaş var mı?

Türkiye deki biçok Havalimanında HAVAŞ Yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Ancak İstanbul Yeni Havalimanı'nda HAVAŞ otobüsleri HİZMET VERMEMEKTEDİR. İstanbul Havalimanı'nda ulaşım hizmetleri; Havaş otobüsleri gibi hizmet veren HAVAİST Otobüsleri ve İETT Havalimanı Otobüsleri ile sağlanmaktadır.

Fatih'ten yeni havalimanına nasıl gidilir?

FATİH'TEN İSTANBUL HAVALİMANI'NA TEM'e bağlanıp İSTOÇ İkitelli kavşağına geldiğinizde sağdan Başakşehir çıkışından çıkıp İstanbul Yeni Havalimanı tabelasını takip ederek O-7 ücretli otoyolundan yaklaşık 45-50 dakikalık bir yolculukla İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı hangi otobüs gider?

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Havaist banka kartı geçiyor mu?

Araç içerisinde kredi, banka kartı ile yapabilir ya da mobil uygulamamızdan ve internet sitemizden temassız ve güvenli ödeme sağlayabilirsiniz. Nakit ile ödeme için duraklarımızda ve havalimanında bulunan gişemizde nakit karşılığında QR kodlu bilet satılmaktadır.

Havaist hangi havaalanına gidiyor?

Havaist Havalimanı Otobüsleri HAVAŞ ve HAVABÜS gibi İstanbul Havalimanı ile Şehir merkezi arasında yolcu taşıma hizmeti vermektedir. Havaist otobüsleri 12 ayrı hattan ve 40 duraktan İstanbul Havalimanı ile istanbul semtleri arasında karşılıklı olarak yolcu taşımaktadır.

Sabiha Gökçen'den Istanbul havalimanına nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Havaist Pendik seferleri ile Sabiha Gökçen Havalimanı gelen yolcu katı açık otoparkından yolcu alımı yapan IST-8 numaralı otobüsü kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirler.

Istanbul havalimanı hangi otobüs gider?

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Halkalı hangi havaalanına yakın?

Havalimanı arası Kaç km? Halkalı ile İstanbul Havaalanı arası mesafe yaklaşık olarak 45 km dir. Halkalı ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi : 90 dakikadır.

Yeni havalimanına hangi otobüs gider?

İstanbul Havalimanına ulaşım İETT otobüsleri ile sağlanabilir. İETT'nin H-1, H-2, H-3, H-6, H-8 ve H-9 numaralı hatları ile yeni havalimanına ulaşılabilir.

Anadolu Yakası'ndan İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir?

HAVAİST otobüsleri Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Sancaktepe ve Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkıyor. Kadıköy Sahil'den kalkan HAVAİST Uzunçayır metrobüs, Kozyatağı metro, Göztepe Köprüsü ve Kavacık Köprüsü'nden de yolcu alarak 3. Köprü üzerinden yeni havaalanına ulaşıyor.

Havaistte akbil geçiyor mu?

Havaist Otobüsleri Ödeme Seçenekleri İstanbul kart ödemelerinde indirimli kartlar ve aylık abonmanlar geçerli olmaz.

Havabus kredi kartı geçiyor mu?

HAVABUS otobüslerinde İstanbul Kart ve kredi kartı geçerli değildir. 6 yaşına kadar olan çocuklar ise ücretsiz seyahat edebilmektedir. Taksim'den son otobüs 01.00'da, ilk otobüs gece yarısı 03.30'da hareket etmektedir.