Levopront öksürük şurubu kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Levopront öksürük şurubu kaç yaş için?
  2. Pulmorest 30 mg ml surup ne için kullanılır?
  3. Levopront 30 mg şurup kaç yaş için?
  4. Levopront Fort 60 mg 5 mL surup 75ml nedir?
  5. Pulmorest 150 ml şurup ne işe yarar?
  6. Levopront ilacı ne işe yarar?
  7. Asist şurup ne için kullanılır?
  8. Levopront 60 mg 20 tablet ne için kullanılır?
  9. Öksürük şurubu reçetesiz alınır mı?

Levopront öksürük şurubu kaç yaş için?

2 yaşından büyük çocuklarda kullanılır. 3 eşit doza bölünerek en az 6'şar saat ara ile semptomların şiddetine göre günde kilogram başına 3-6 mg şeklinde uygulanır.

Pulmorest 30 mg ml surup ne için kullanılır?

'in etkin maddesi levodropropizin, öksürük kesici özelliktedir. , 150 ml'lik bal renkli cam şişede, 10 ml'lik ölçeği ile birlikte sunulur. giderilmesinde kullanılır.

Levopront 30 mg şurup kaç yaş için?

2 yaş altında kullanımı kontrendikedir. 6 yaş altında kullanılması önerilmez. Geriyatrik popülasyon: Levodropropizin farmakokinetik profilinin yaşlı olgularda anlamlı bir şekilde değişmediğine dair incelemeler, yaşlı hastalarda doz veya uygulama aralığının değiştirilmesine gerek olmadığını belirtmektedir.

Levopront Fort 60 mg 5 mL surup 75ml nedir?

Şurup Berrak, homojen çözelti. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir.

Pulmorest 150 ml şurup ne işe yarar?

Renksiz-hafif sarı renkli, berrak bir çözeltidir. PULMOREST® FORT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün giderilmesinde kullanılır.

Levopront ilacı ne işe yarar?

Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir. Erişkinlerde ve 30 kg'ın üzerindeki çocuklarda Günde 3 kez ve en az 6'şar saat ara ile bir tablet alınır.

Asist şurup ne için kullanılır?

ASİST soğuk algınlığı ve solunum yollarının iltihaplanması (bronşit) durumunda balgam oluşmasını azaltır. Oluşan balgamları sulandırarak, öksürükle atılmasını kolaylaştırır. Eğer; Asetilsistein veya ASİST'in bileşimindeki yardımcı maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılığınız var ise bu ilacı kullanmayınız.

Levopront 60 mg 20 tablet ne için kullanılır?

Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (nonprodüktif öksürük) semptomatik tedavisinde endikedir. Erişkinlerde ve 30 kg'ın üzerindeki çocuklarda Günde 3 kez ve en az 6'şar saat ara ile bir tablet alınır.

Öksürük şurubu reçetesiz alınır mı?

Genelge kapsamında soğuk algınlığı, öksürük kesici ve gribal enfeksiyonların tedavisinde kullanılan Ephedrine ve Pseuephedrine içeren (kombine olanlar dahil) ilaçlar reçetesiz satılamayacak.