Karabük Üniversitesi hangi ilde?

İçindekiler:

  1. Karabük Üniversitesi hangi ilde?
  2. Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nerede?
  3. Karabük Üniversitesi kaç kişi?
  4. Karabük Diş Hekimliği nerede?
  5. Karabük nereye?
  6. Karabük Üniversitesi psikoloji bölümü var mı?
  7. KBU Unika giriş nasıl yapılır?
  8. Karabük diş hekimliği ne zaman açıldı?

Karabük Üniversitesi hangi ilde?

Karabük il sınırları içerisinde yer alan Karabük Üniversitesi, tarihinde hizmette açılan bir devlet üniversitesidir. Üniversite bünyesinde 14 Fakülte, 3 Yüksek Okul, 3 Meslek Yüksek Okulu ve 4 Enstitü bulunur.

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nerede?

Okulumuz Karabük Merkez ve Safranbolu Merkeze 5 km uzaklıkta olup 100. Yıl mahallesine yürüme mesafesindedir. Fakültemiz kampüs girişinde bulunmaktadır.

Karabük Üniversitesi kaç kişi?

Karabük üniversitesi devlete bağlı olup Karabük ilimizde vakıf üniversitesi yani özel üniversite bulunmamaktadır. Karabük denince muhtemelen ilk ve en çok akla gelen şey Safranbolu ve evleridir. Oldukça güzel bir ilimiz olan Karabük çok gelişmiş sayılamayacağı için üniversite okumak için doğru bir yer olmayabilir.

Karabük Diş Hekimliği nerede?

Fakültemiz Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Fen Fakültesi binasında bulunmakta olup, aşağıdaki bölümlerden oluşmaktadır.

Karabük nereye?

Karabük, Türkiye'nin kuzeyinde Karadeniz Bölgesi'nde il. 2020 yılı sonu TUİK verilerine göre nüfusu 243.614'dür. Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi. 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu.

Karabük Üniversitesi psikoloji bölümü var mı?

Psikoloji Bölümü 2009 yılında kurulmuştur. Henüz yeterli sayıda öğretim üyesi bulunmadığından, bölümümüze öğrenci alınmamaktadır.

KBU Unika giriş nasıl yapılır?

Sınav Platformuna giriş yapmak için http://sinav.karabuk.edu.tr/ linkini tıklayın. Sisteme girişte kullanıcı adınız öğrenci numaranızdır. Şifreniz ise T.C. Kimlik numaranızdır.

Karabük diş hekimliği ne zaman açıldı?

Akademik Birim Kuruluşu (Tarihçe) : Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarih ve 2013/5528 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş olup, tarih ve 28818 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.