WhatsApp'ı bilgisayarda nasıl kullanabilirim?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'ı bilgisayarda nasıl kullanabilirim?
  2. Bilgisayardan WhatsApp'a girilir mi?
  3. SIM kart olmadan WhatsApp kullanilir mi?
  4. SIM kart takılı değilken WhatsApp kullanılır mı?
  5. Windows WhatsApp nasıl kullanılır?

WhatsApp'ı bilgisayarda nasıl kullanabilirim?

Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp' girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.

Bilgisayardan WhatsApp'a girilir mi?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp ise bilgisayarlardan da kullanılabiliyor. ... Sonrasında bilgisayarınızda https://web.whatsapp.com/ adresine giriyorsunuz. Daha sonra ise WhatsApp uygulamasına girerek 'WhatsApp Web' seçeneğini seçmeniz ve açılan kameraya bilgisayarda çıkan QR kodunu taratmanız gerekiyor.

SIM kart olmadan WhatsApp kullanilir mi?

Popüler mesajlaşma programı WhatsApp'ı cihazınızı sabit hattınız üzerinden Sim Kartsız olarak da kullanabilirsiniz. Yapılması gerekenler ise özetle şöyle; WhatsApp'ı kurduktan sonra sizden bir telefon numarası isteyecektir. Siz buraya sabit hatta ait bir telefon numarası girin.

SIM kart takılı değilken WhatsApp kullanılır mı?

SIM kartı olmadan WhatsApp kullanmak Bir çoğunuz SIM kartı olmadan WhatsApp'ın kullanılmayacağını düşünüyor olabilir. Ancak durum öyle değil. Sabit hatta ait telefon numarası üzerinden de WhatsApp'ı kullanabilirsiniz.

Windows WhatsApp nasıl kullanılır?

WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun. Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp'ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz.