500T ile Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. 500T ile Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?
  2. Tramvayla Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?
  3. Üsküdardan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?
  4. Eyüp Sultan iskelesi nereye gidiyor?
  5. Marmaray ile Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?
  6. Marmaray ile Eyüp sultana nasıl gidilir?
  7. Eyüp Sultana hangi otobüs gider?
  8. Haliç hattı nedir?
  9. Üsküdar Karaköy Vapur kaç dakika?

500T ile Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T ile Ayvansaray durağında indikten sonra Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Tramvayla Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

T1 no'lu tramvay hattını kullanacaksanız; Çapa- Şehremini ya da Aksaray duraklarında indikten sonra 55EY Eyüp Üçşehitler- Aksaray İETT hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul'da tramvay ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Üsküdardan Pierre Loti'ye nasıl gidilir?

Anadolu Yakası'ndan araçsız gelenler ise, Üsküdar – Eyüp vapurlarına binerek rahatlıkla gelebilir. Vapur iskelesinin ordan teleferiğe binerek tepeye çıkabilirsiniz… Otobüsle gelecekler ise Pierre Loti'ye gitmek için Eyüp Sultan durağında inmeli ve ordan teleferiğe binmeniz gerekmektedir.

Eyüp Sultan iskelesi nereye gidiyor?

Eyüpsultan İskelesi, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir iskeledir. İskele, Haliç'te Pierre Loti Tepesi'nin güneyinde yer almaktadır. Şehir Hatları tarafından işletilen iskele Eyüpsultan ve Üsküdar arasındaki Haliç Hattı'nın bir durağıdır.

Marmaray ile Eyüp Sultan'a nasıl gidilir?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Marmaray ile Eyüp sultana nasıl gidilir?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

Eyüp Sultana hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Eyüp Sultan Meydanı yakınından geçiyor: 33ES, 39D, 39O, 48A, 55, 94Y, 99A.

Haliç hattı nedir?

İstanbul'un en keyifli rotalarından biridir Haliç Hattı vapuru. Bu hat trafiksiz hızlı ulaşım için çok pratik ama bizim için bir ulaşım aracından çok daha fazlası. Üsküdar, Karaköy, Kasımpaşa, Fener, Balat, Hasköy, Ayvansaray, Sütlüce, Eyüp iskelelerinde duran bu vapur hattı nefis manzaralar sunuyor.

Üsküdar Karaköy Vapur kaç dakika?

KARAKÖY - ÜSKÜDAR vapur hattının ilk durağı Karaköy (Turyol) olup son durağı Üsküdar (Turyol) durağıdır. KARAKÖY - ÜSKÜDAR (Karaköy (Turyol)‎→Üsküdar (Turyol)), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: KARAKÖY - ÜSKÜDAR hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 5 dakika.