Aşti Metro nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Aşti Metro nasıl gidilir?
  2. Aşti Kızılay Nasıl Gidilir?
  3. Aşti Otogar hangi otobüs gider?
  4. AŞTİ'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?
  5. Aşti otogardan Sincan'a Nasıl Gidilir?
  6. Ankara otogardan Keçiören'e Nasıl Gidilir?
  7. Ankara Aşti hangi Otobüs gider?
  8. Aştiden Sincan'a nasil gidilir?
  9. Ankara Batı Terminali nerede yapılacak?

Aşti Metro nasıl gidilir?

Ankaray işletmesinin herhangi bir istasyonundan AŞTİ yönüne binilerek ulaşılabilir. Metro İşletmesinden Kızılay Ortak istasyonundan Ankaraya aktarma yapılarak ulaşılabilir.. Metronun Akköprü istasyonunda Konya yolu güzergahını kullanmakta olan EGO otobüsleri ve Dolmuşlardan yararlanılarak ulaşılabilir..

Aşti Kızılay Nasıl Gidilir?

Ankaray, ortalama 5 dakikaya bir hareket ediyor ve 8 dakika gibi kısa bir sürede Kızılay Meydanına ulaşıyorsunuz. Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. İsterseniz Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına aktarma yaparak Ankara'nın farklı semtlerine de ulaşabilirsiniz.

Aşti Otogar hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Aşti Otogar yakınından geçiyor: 339-7, 419-5, 530-5, 577-3.

AŞTİ'den Etimesgut'a Nasıl Gidilir?

Etimesgut'a Otobüs ile Ulaşım Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan AŞTİ Otogarı'na geldikten sonra, Etimesgut otobüs ve dolmuşlarına aktarma yapılarak ilçeye ulaşım sağlanabilir. AŞTİ Otogarı'ndan kalkan Etimesgut dolmuşları ile ilçe merkezine kadar ulaşım sağlanabilir.

Aşti otogardan Sincan'a Nasıl Gidilir?

Aşti Terminali, Sincan'a ortalama 25 km uzaklıktadır ve ulaşım otogardan kalkan Sincan dolmuşları ile sağlanmaktadır. Şehirlerarası otobüs biletinizi servis şoförüne göstererek, bu hatları ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ankara otogardan Keçiören'e Nasıl Gidilir?

AŞTİ yani Otogardan Keçiören'e nasıl gideceksiniz. Aşti'den Ankaray metrosuna bineceksiniz. Kızılay'da ineceksiniz. Hemen aktarmalı olarak Batıkent Metrosuna bineceksiniz.

Ankara Aşti hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Ankara Aşti yakınından geçiyor: 297-7, 445, 560-1, 560-3, 563-3.

Aştiden Sincan'a nasil gidilir?

Aşti'den Kızılay'a son Ankaray (metro) sefer saati 00:50'de hareket ediyor. Kızılay istasyonunda Sincan – Çayyolu Metro Hattına ücretsiz aktarma yaparak Sincan'a ulaşabilirsiniz. (Ankara metro hattı ve durakları için tıklayın.) Aşti Sincan arası mesafe 25 km civarı olup taksi ile gitmek size masraflı olabilir.

Ankara Batı Terminali nerede yapılacak?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen yeni otobüs terminali, NATO Yolu ve Çevre Yolu'nun kesiştiği noktada, eski Mamak çöplüğünün yanında bulunan 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek.