Ketoral şampuan nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Ketoral şampuan nedir nasıl kullanılır?
  2. Konazol şampuan nedir nasıl kullanılır?
  3. Ketoral şampuan sürekli kullanılır mı?
  4. Ketoral fiyatı ne kadar?
  5. Ketoral şampuan vajina için kullanılabilir mi?
  6. Konazol şampuan ne kadar?
  7. Ketoral ilacı ne için kullanılır?
  8. Ketoral kaç günde bir kullanılır?
  9. Ketoral şampuan vajinaya sürülür mü?
  10. Ketoral krem vajinaya sürülür mu?
  11. Ketoral kaç dakika?

Ketoral şampuan nedir nasıl kullanılır?

Ketoral Şampuan Nasıl Kullanılır? Şampuanı hastalıklı bölge için kullanırken; saçlarınızı veya derinizi iyice ıslattıktan sonra şampuanı hastalıklı bölgeye uygulayın ve 3 dakikadan az 5 dakikadan fazla olmayacak süre bekletin ardından bol su ile iyice durulayın.

Konazol şampuan nedir nasıl kullanılır?

Seboreik dermatit ve pityriasis capitis: 1-2 haftada bir 1 kez. Uygulama yolu ve metodu: KONAZOL Medikal Şampuan, deri ve saçlı derinin hastalıklı bölgesine uygulanır.3-5 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır. Sadece saçlar değil, deri de iyice yıkanmalıdır.

Ketoral şampuan sürekli kullanılır mı?

Kepeklenme, kuru, yağlı kabuklu cilt için: • Haftada iki kez şampuanı kullanmaya başlayın • İki haftadan dört haftaya kadar her 3 ya da 4 gün şampuanı kullanmalısınız. Sonrasında semptomların geri gelmesini önlemek için şampuanı her 1-2 haftada bir kez kullanmalısınız.

Ketoral fiyatı ne kadar?

Medikal ürün olduğu için eczanede satılan Ketoral şampuanın fiyatı 15,34 TL' dir. Reçete ile alındığında miktarın bir kısmını sigortanız karşılamaktadır.

Ketoral şampuan vajina için kullanılabilir mi?

Đntravajinal olarak uygulanan ketokonazolün sistemik emilimi göz ardı edilebilecek kadar düşüktür. ENDİKASYONLARI. Ketoral Vajinal Suppozituar, vajinadaki akut ve kronik mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Konazol şampuan ne kadar?

özellikle sıcak yaz aylarında kendini gösteren, vücudun elbise altında kalan deri kısımlarında meydana gelen mantarlara karşı etkili çözüm sunan medikal şampuan. gün itibari ile eczane fiyatı 6.2 tl' dir.

Ketoral ilacı ne için kullanılır?

KETORAL, cilt mantarı ve maya (örn. Candida) da dahil olmak üzere mantardan kaynaklanan enfeksiyonların tedavisine yönelik bir ilaçtır. enfeksiyonlar.

Ketoral kaç günde bir kullanılır?

Bol su ile durulayın. Bir yıkama için bir avuç içi kadar şampuan yeterlidir. Seboreik dermatit ve saçlı derinin mantar hastalığı tedavisi için: ilk tedavi başlangıcında haftada 2 gün; 2 haftadan 4 haftaya kadar haftada 3 ya da 4 gün kullanın.

Ketoral şampuan vajinaya sürülür mü?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: KETORAL kullanımına başlamak için en uygun gün adet kanamasının bitmesinden sonraki ilk gündür. Adet kanamasının bitmesinden hemen sonra başlanarak 3 ya da 5 gün süreyle, günde 1 ovül vajina içine uygulanır.

Ketoral krem vajinaya sürülür mu?

KETORAL kullanımına başlamak için en uygun gün adet kanamasının bitmesinden sonraki ilk gündür. Adet kanamasının bitmesinden hemen sonra başlanarak 3 ya da 5 gün süreyle, günde 1 ovül vajina içine uygulanır.

Ketoral kaç dakika?

Saçlar su ile ıslatılır ve Ketoral Medikal Şampuan sürülerek köpürtülür. 2. Saçlar köpüklü olarak 3-5 dakika bekletilir. 3.