Turkcell yeni hat alan cihaz alabilir mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell yeni hat alan cihaz alabilir mi?
  2. Turkcell faturaya ek telefon kaç taksit?
  3. Turkcell puanımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Faturasız Turkcell hat ne kadar?

Turkcell yeni hat alan cihaz alabilir mi?

​Bireysel Turkcell faturalı hat sahipleri veya yeni bir hat alarak, numarasını Turkcell'e taşıyarak ya da Hazır Kart'tan geçiş yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen aboneler; tarifede kalmayı 12 ay taahhüt etmeleri halinde, kampanya dahilindeki akıllı cihazları peşin ödeyerek almaları halinde, peşin cihaz kampanyasından ...

Turkcell faturaya ek telefon kaç taksit?

Kaç taksite kadar kredi kullanabilirim? Akıllı Telefon ve Notebooklarda 12 ay, Tabletlerde 6 ay, Aksesuar ürünlerinde ise 36 aya varan taksit avantajlarından faydalanabilirsiniz. *Yasal olarak, fiyatı 3.500 TL üzerinde olan cep telefonları için kullandırılan kredilerin vadesi maksimum 3 aydır.

Turkcell puanımı nasıl öğrenebilirim?

Birikmiş puanı farklı şekillerde öğrenebiliriz. Bunun için 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri veya Turkcell Mobil Merkezlere ulaşabilirsiniz. Turkcell, SMS ile puan sorgulama imkanı sunmamaktadır. Cihaz satın alırken sahip olduğumuz puan miktarı hayati önem taşıyor.

Faturasız Turkcell hat ne kadar?

Faturasız hatta ise kişiler 113 TL ödemektedirler ancak bu fiyat bazı nedenlerden dolayı 100- 150 TL arasında farklılık da gösterebilmektedir.