AFAD numara kaç?

İçindekiler:

  1. AFAD numara kaç?
  2. Alo 122 nedir?
  3. 144 Hangi durumlarda aramalıyız?
  4. Pandemi için nereyi aramalıyız?
  5. 1000 TL yardım için nereyi aramalıyım?
  6. 144 e nasıl ulaşabilirim?
  7. Pandemi sonucu nereden öğrenilir?
  8. Pandemi parası yattımı nasıl öğrenebilirim?
  9. Pandemi yardımı kapsam dışına çıktı ne demek?
  10. Duzenli Merkezi yardim ne demek?

AFAD numara kaç?

Kabloses Tarifeleri
Ücretsiz Özel Servis Numaraları
Yangın İhbar110
Sıhhi İmdat112
Alo AFAD122
TCDD Acil Durum İhbar Hattı131

Alo 122 nedir?

Deprem, sel ve su baskını, kimyasal yangın, heyelan, radyoaktif tehdit, patlama, boğulma, kaybolma, mahsur kalma gibi olası bir afet ve acil durumlar için Düzce İl Afet Müdürlüğü tarafından kurulan lütfen "122 Alo AFAD" acil çağrı numarası 7/24 hizmet vermeye başladı.

144 Hangi durumlarda aramalıyız?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 144 Sosyal Yardım Hattı aracılığı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yürütülen şartlı eğitim/sağlık yardımları, kömür yardımı, gıda yardımı, engelli aylığı, eşi vefat eden kadınlara yapılan yardımlar, barınma yardımı, doğum ...

Pandemi için nereyi aramalıyız?

Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıAlo 183 Sosyal Destek Başvurusu ve Takibi.

1000 TL yardım için nereyi aramalıyım?

Özellikle "1000 TL yardım paramı alamadım","1000 TL yardım parası için nereyi aramalıyım, diyenler için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışma yürütüyor. Peki ama ALO 144 nedir? ALO 144 ne işe yarar? İşte merak edilen detaylar...

144 e nasıl ulaşabilirim?

Artık Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Alo 183 Aile-Kadın-Çocuk-Yaşlı ve Engelli Sosyal Destek Hattı ile Alo 144 Sosyal Yardım Hattı'na vatandaşlar taleplerini, şikayetlerini ücretsiz mesaj (SMS) atarak da iletebilecek. no.lu telefon numarasını aramayı da deneyebilirsiniz.

Pandemi sonucu nereden öğrenilir?

Aylar öncesinde başvuru yapan vatandaşlar hala sosyal destek başvurularının sonuçlanmasını bekliyor. e-Devlet üzerinden alınan başvurunun yine sonuçları da e-Devlet üzerinden öğrenilecek.

Pandemi parası yattımı nasıl öğrenebilirim?

E-Devlet üzerinden 1000 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.

Pandemi yardımı kapsam dışına çıktı ne demek?

Yukarı da Pandemi 1000 TL yardım parası için başvuru yapan bir vatandaşın başvuru sonucunu görüyorsunuz. Bu vatandaşın başvuru durumunda kapsam dışına çıktı yazmaktadır. Burada kapsam dışına çıktı ifadesi yardımın değerlendirme aşamasını geçtiğini anlamına gelmektedir. Yani başvuru karara bağlanmış demektir.

Duzenli Merkezi yardim ne demek?

Nüfusun en yoksul kesiminde yer alan ailelere 0-6 yaş arası çocuklarını düzenli olarak sağlık kontrollerine götürmeleri şartı ile yapılan düzenli merkezi yardımdır. 2 aylık periyotlarda yapılan şartlı sağlık yardımı ödemeleri annelere yapılmaktadır ve PTT ile ulaştırılmaktadır.