Cep internet paylaşımı ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Cep internet paylaşımı ücretli mi?
  2. Türk Telekom wifi paylaşımı ücretli mi?
  3. İnternet paylaşımında para kesiliyor mu?
  4. 5555 e mesaj atmak ücretli mi?
  5. Vodafone internet açmak paralı mı?
  6. Telefondan internet paylaşımı yasak mı?
  7. Vodafone internet açınca para kesiliyor mu?

Cep internet paylaşımı ücretli mi?

Diğer operatörlerin de internet paylaşımını ücretli yapacağı haberleri paylaşıldı. Daha sonra Türk Telekom ve Vodafone'dan internet paylaşımıyla ilgili açıklama yapıldı. Türk Telekom ve Vodafone tarafından yapılan açıklamada, telefonun internetini paylaşan kullanıcılardan her hangi bir ücret alınmayacağı duyuruldu.

Türk Telekom wifi paylaşımı ücretli mi?

İnternet paylaşım ücreti KDV, ÖİV dahil aylık 5 TL olarak Türk Telekom Prime mobil tarifesindeki müşteri faturasına yansıtılacak ve iptal edilmemesi durumunda bir sonraki dönem otomatik olarak yenilenecektir. ... Bir fatura dönemi içerisinde birden fazla hatla paylaşım yapılsa dahi sadece 5 TL ücret tahsil edilecektir.

İnternet paylaşımında para kesiliyor mu?

ARTIK ÜCRETLİ Turkcell'den konuyla ilgili olarak abonelerine gönderilen mesajla ortaya çıkan bu gelişmeye göre iOS veya Android telefonlardaki hücresel internet bağlantısını başka cihazlarla paylaşmayı sağlayan 'kişisel erişim noktası' özelliği kullananlar artık ek ücret ödeyecek.

5555 e mesaj atmak ücretli mi?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır.

Vodafone internet açmak paralı mı?

Vodafone internet paylaşımı için abonelerinden ücret almayacağını duyurdu. Turkcell mobil data paylaşımı için ayda 9 TL alacağını açıklamıştı. ... Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan ücret talep edilmediği açıklamasında bulundu.

Telefondan internet paylaşımı yasak mı?

Bunun için müşterilerin internetlerini paylaşırken açılacak sayfaya 'Hızlı Giriş' teknolojisi üzerinden giriş yapmaları yeterli olacak. Bu şekilde giriş yapacak müşterilerimiz paketlerindeki interneti hiçbir ücret ödemeden, herhangi bir cihaz sınırı olmadan güvenli bir şekilde paylaşabilecekler.”

Vodafone internet açınca para kesiliyor mu?

Vodafone internet paylaşımı için abonelerinden ücret almayacağını duyurdu. ... Vodafone internet paylaşımı için müşterilerinden herhangi bir ücret almayacağını açıkladı. Vodafone, hotspot yoluyla mobil veri paylaşımı için kullanıcılardan ücret talep edilmediği açıklamasında bulundu.