Fiat Bravo üretimi ne zaman durdu?

İçindekiler:

  1. Fiat Bravo üretimi ne zaman durdu?
  2. Grande Punto ne demek?
  3. Fiat Punto hangi ülkede üretiliyor?
  4. Fiat Punto Evo ne demek?
  5. Fiat Punto nerede üretiliyor?

Fiat Bravo üretimi ne zaman durdu?

Brava ise 5 kapılı aile otomobilidir. Bravo, Brava nın spor modeli olarak düşünülür.Brava spor ve aile kullanıcıları için ideal ve yüksek performanslı bir otomobildir Brava'nın üretimi 2001 yılının Kasım ayında Fiat tarafından Stilo modelinin piyasaya sürülmesinden dolayı durdurulmuştur.

Grande Punto ne demek?

Grande Punto, 2005 Frankurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Fiat Punto'nun şimdiki modelidir.Grande Punto, tarihinde ilk duyurusu yapılmış, 23 Temmuz 2005'te satışa sunulmuştur. Bundan dolayı otomobile Punto Mark 3'te denebilir.

Fiat Punto hangi ülkede üretiliyor?

İlk olarak 2005 yılında tanıtılan Fiat Grande Punto, İtalyan otomobil üreticisinin küçük sınıftaki etkinliğini ve rekabetçi gücünü arttıran bir model olmasıyla ön plana çıkıyor. Fiat Grande Punto modelininin 1 milyonuncusu, İtalya'da bulunan Melfi Fabrikası'nın üretim bandından indirildi.

Fiat Punto Evo ne demek?

Fiat, küçük sınıf modeli Grande Punto'yu 2009'da makyajladığında adını Punto Evo olarak değiştirdi. tarihinde ilk duyurusu yapılmış, 'da satışa sunulmuştur. Aracın ön ve arka tasarımında değişiklikler yapıldı. Ayrıca TomTom navigasyon sistemi destekli Blue&Me sistemi eklendi.

Fiat Punto nerede üretiliyor?

Bu modellerin hepsi İtalya'da üretilecek.