Auzef harç ne kadar 2021?

İçindekiler:

  1. Auzef harç ne kadar 2021?
  2. Istanbul üniversitesi harç ödeme Hangi banka 2020?
  3. Istanbul üniversitesi açıköğretim kayıtları ne zaman 2021?
  4. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri 2020 ne zaman yatırılacak?
  5. Istanbul üniversitesi harç ödemesi nasıl yapılır?

Auzef harç ne kadar 2021?

AUZEF ikinci üniversite harç ücretleri ne kadar 2021? AUZEF ikinci üniversite programları lisans ve ön lisans programları için ödenmesi gereken kayıt ücreti 400 lira olarak açıklandı.

Istanbul üniversitesi harç ödeme Hangi banka 2020?

​Ödemenizi ​Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz. NOT: Referans numaranız olmadan Halk Bank Şube/ATM'lerinden ödeme yapamazsınız. Halkbank ATM ve şubelerden ödeme yaparken referans numaranızın doğru olduğundan emin olunuz.

Istanbul üniversitesi açıköğretim kayıtları ne zaman 2021?

2021-2022 İstanbul Üniversitesi 2. üniversite kayıt tarihleri. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), ikinci üniversite programına kayıt olmak isteyen öğrenciler için 16 Ağustos - 16 Eylül 2021 tarihlerinde başvuru alınacağını duyurdu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim harç ücretleri 2020 ne zaman yatırılacak?

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30'a kadar ödeme yapılabilecektir.

Istanbul üniversitesi harç ödemesi nasıl yapılır?

AKSİS sistemine (​https:/aksis.istanbul.edu.tr/​) giriş yaptıktan sonra ​“Harç Bilgileri” kısmından ​“Referans Numara'​sına ulaşabilirsiniz. ​Ödemenizi ​Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM'lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.