Pendikten Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Pendikten Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?
  2. Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?
  3. Istanbul Bağcılardan pendiğe nasıl gidilir?
  4. Sabiha Gökçen Havalimanı Bağcılar nasıl gidilir?

Pendikten Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?

Marmaray hattı ile Bağcılar ilçesine doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray ile Bağcılar'a aktarmalı olarak gitmek isterseniz; Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarında inmeniz gerekmektedir. Yenikapı durağında inecekseniz; Yenikapı- Kirazlıtepe metro hattına aktarma yaparak Bağcılar'a gidebilirsiniz.

Marmaray ile bağcılara nasıl gidilir?

Marmaray ile Bağcılar'a gitmek isterseniz; Marmaray'ın Yenikapı durağında inmeniz gerekmektedir. Yenikapı durağında indikten sonra M1B Yenikapı- Kirazlı metro hattına aktarma yapmanız ve Bağcılar Meydan ya da Kirazlı durağında inmeniz gerekmektedir.

Istanbul Bağcılardan pendiğe nasıl gidilir?

1 Cevap. Bağcılar Kirazlı'dan metroya binip Yenikapıya git. Yenikapı da Marmaray'a geçip Marmaray ile Pendik e gidebilirsin. Pendik Marmaray durağından Sabiha Gökçen e İETT otobüsleri gidiyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Bağcılar nasıl gidilir?

Sabiha gökçenden havabüs ile taksime gidin. Taksimde metroya inip Yenikapıya gidin. Yenikapıda Kirazlı metrosuna geçip Bağcılar'a gidebilirsiniz. Bağcılar'da gitmek istediğiniz yere göre Metrodan Bağcılar Meydan ya da Kirazlı istasyonunda inebilirsiniz.