Halkalı Acıbadem Hastanesi SGK anlaşması var mı?

İçindekiler:

  1. Halkalı Acıbadem Hastanesi SGK anlaşması var mı?
  2. Acı Badem hastanesinin sahibi kim?
  3. Atakent Acıbadem ne zaman açıldı?
  4. Acıbadem Halkalı hastanesi ne zaman açılacak?
  5. Halkalı Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?
  6. Kaç tane Acıbadem Hastanesi vardır?
  7. Acıbadem Bakırköy ne zaman kuruldu?
  8. Halkalı Acıbadem hangi Otobüs gider?
  9. Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?

Halkalı Acıbadem Hastanesi SGK anlaşması var mı?

Üniversite hastanesi olarak hastalara hizmet veren Acıbadem Atakent Hastanesi'nin tüm branşlarında SGK ile anlaşması bulunmaktadır. 60.000 metrekare kapalı alanı bulunan hastane Küçükçekmece Halkalı bölgesinde bulunmaktadır. Acıbadem Atakent Hastanesi 278 yatak kapasitesine sahip olan bir hastanedir.

Acı Badem hastanesinin sahibi kim?

Acıbadem Hastaneleri'nin sahibi ünlü işadamı Mehmet Ali Aydınlar ise; Acıbadem Sağlık Grubu'nun kuruluşunun 15. yıldönümünde Bursa'da büyük bir kaza geçirmiş ve ölümden dönmüştü.

Atakent Acıbadem ne zaman açıldı?

Atakent Hastanesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi'nin "Üniversite Hastanesi" olarak tarihinde hizmete sunuldu. Tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmeti veren hastane, uluslararası JCI Akademik Tıp Merkezi Hastanesi akreditasyonuna sahip.

Acıbadem Halkalı hastanesi ne zaman açılacak?

Acıbadem Sağlık Grubu, İstanbul'un Halkalı semtinde konumlanan 17. hastanesini hizmete açtı. Acıbadem Sağlık Grubu açıklamasına göre, 2 Ocak'ta kapılarını açan Acıbadem Atakent Hastanesi, 60 bin metrekarelik hizmet alanıyla grubun en büyük hastanesi olma özelliğine sahip.

Halkalı Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?

Küçükçekmece konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Acıbadem Atakent Hastanesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 141K, 141M, 98AB, BN1, HT20, MK31.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M9.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-216, MİNİBÜS: A-49.

Kaç tane Acıbadem Hastanesi vardır?

İlk hastanesi 1991 yılında kurulan Acıbadem Sağlık Grubu, bünyesinde bulunan 22 hastane ve 18 tıp merkezinde 3.500 doktor, 4.500 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanıyla sağlık hizmeti vermektedir.

Acıbadem Bakırköy ne zaman kuruldu?

Acıbadem Bakırköy Hastanesi 2000 yılında, Acıbadem Sağlık Grubu'nun Avrupa yakasındaki ilk hastanesi olarak hizmete girdi.

Halkalı Acıbadem hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Acıbadem Hastanesi halkalı yakınından geçiyor: 146M, 78, 78C, 78H, 78Ş, 79B, 79E, 98H.

Acıbadem Hastanesine Nasıl Gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüs'e aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Darüşşafaka durağında indiğinizde Acıbadem Maslak Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.