Şirinevlerden Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Şirinevlerden Atatürk havalimanına nasıl gidilir?
  2. Havas hafta sonu calisiyor mu?
  3. Havaş nereden kalkar?
  4. Hafta sonu Belko çalışıyor mu?
  5. Havaist otobüsleri nereden kalkıyor?
  6. Istanbulda Havaş nereden kalkıyor?

Şirinevlerden Atatürk havalimanına nasıl gidilir?

Ayrılık Çeşmesi durağına Metrobüs veya Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nı kullanarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı ile Avrupa Yakası'na geçip Ataköy-Şirinevler durağından Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu'na aktarma yaparak da Atatürk Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

Havas hafta sonu calisiyor mu?

Haftasonu uçuşu olup da havalimanına gidecek yolcular ve havalimanında çalışan görevliler için HAVAİST seferlerine kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Havaş nereden kalkar?

Havabüs Otobüsleri; Taksim'den; Taksim Divan oteli karşısından, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden hareket etmektedir. Havabüs/Havataş Otobüsleri, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Hafta sonu Belko çalışıyor mu?

Belkoair ailesi olarak konforlu ve kolay ulaşım için 7 gün 24 saat Hizmetinizdeyiz. Havaya giden yol Belkoair'e emanet!.

Havaist otobüsleri nereden kalkıyor?

Havaist Otobüs Sefer Saatleri ve Kalkış Zamanları Duraklar: Otogar, Otogar Yolu. Duraklar: Pendik İDO İskelesi, Tavşantepe Metro, Pendik YHT İstasyonu, Sabiha Gökçen Havalimanı. Duraklar: Sultanahmet Meydan, Piyalepaşa. Duraklar: Taksim Divan Kavşak, Nurtepe Viyadük.

Istanbulda Havaş nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.