Turkon Holding sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Turkon Holding sahibi kim?
  2. Sedef Tersanesinde kaç kişi çalışıyor?
  3. Turkon Holding ne iş yapar?
  4. Beşiktaş tersanesi sahibi kim?
  5. Kaşif Kalkavan nereli?
  6. Türkiye'nin en büyük tersanesi nerede?
  7. Tuzla tersanesi kaç yılında kuruldu?
  8. Onur Alkın Kalkavan Kimdir?
  9. Beşiktaş Tersanesi Genel Müdürü Kimdir?
  10. Beşiktaş Tersanesi ne zaman kuruldu?
  11. Alkın Kalkavan Kimdir?
  12. Dünyanın en büyük tersanesi nerede?
  13. Tuzlada kac tersane var?
  14. Tuzla tersanesi kalkacak mı?
  15. Alaybey tersanesi ne zaman kuruldu?
  16. Burak Akartaş kimdir?
  17. Ibrahim Kontaytekin kimdir?

Turkon Holding sahibi kim?

Nevzat Kalkavan Turkon Holding ve Sedef Gemi İnşaatı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı'dır. 1997 yılında kurmuş olduğu Turkon Konteyner Taşımacılık A.Ş, Turkon Taşımacılık A.Ş, Turkon Lojistik A.Ş, Anadolu Turizm Yatırımları A.Ş, Turkon Demiryolu A.Ş ve sahibi olduğu birçok şirketin de Kurucu Başkanı' dır.

Sedef Tersanesinde kaç kişi çalışıyor?

Turkon Holding bünyesine katıldıktan sonra bilgi transferi anlaşmalarının (Know-How and Technical Assistance Agreements) ve teknolojiye yatırımın önemli ölçüde arttırıldığı Sedef Tersanesi; iki yüz elli milyon doları bulan yatırımları, iki binin üzerinde çalışanı ile gemi inşa alanında Avrupa'nın en modern ...

Turkon Holding ne iş yapar?

Turkon Holding Hakkında Türkiye'nin ilk özel konteyner taşımacılık şirketi olan Turkon Line, 1997 yılında kurulmuştur. ... Geçmişten günümüze gelen armatörlük tecrübemizin verdiği güçle; deniz, kara ve demiryolu taşımacılığıyla multimodel hizmetleri sağlayacak şirketleri bünyemizde bulundurmaktayız.

Beşiktaş tersanesi sahibi kim?

Beşiktaş Grup'a ait Beşiktaş Tersanesi, küresel tedarik zincirlerinde sıkışmaların devam ettiği bir süreçte dünya genelindeki tersane ve gemicilik yatırımlarına devam ediyor.

Kaşif Kalkavan nereli?

Tabiata saygıyı, zorluklarla mücadele azmini yine bu mavi sulardan öğrenmiştir. 1926 yılında Rize'nin İyidere ilçesi Yalıköy Mahallesinde dünyaya gelen Kaşif Kalkavan'a göre; "çocukluğunda denizde büyümeyen, bu mavi tutkuyu büyütemez içinde”. Zor yıllardır o devirler.

Türkiye'nin en büyük tersanesi nerede?

Tuzla yerleşkesinde 51.000 m², Orhanlı destek sahasında ise 12.000 m² kapalı alanı mevcuttur. Yıllık 100.000 ton sac işleme kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük ve en modern özel sektör tersanesi.

Tuzla tersanesi kaç yılında kuruldu?

Çakır, Tuzla'nın 1980 yılında tersaneler bölgesi olarak ilan edildiğini, ancak buranın planlarının 2004 yılından itibaren yapılmaya başlandığını ifade ederek, Tuzla'da bulunan 42 tersaneden sadece 4'ünde ruhsat bulunduğunu, diğerlerinin ise işlemlerinin sürdüğünü açıkladı.

Onur Alkın Kalkavan Kimdir?

1978 yılında İstanbul'da doğan Onur Alkın Kalkavan, University Of Plymouth, Denizcilik İşletmesi ve Denizcilik Hukuku bölümünü 2000 yılında bitirdi. Yönetim Kurulu Başkanı olup, Turkon Holding A.Ş. ve Sedef Gemi İnşaatı A.Ş. ... Yönetim Kurulu Üyesidir.

Beşiktaş Tersanesi Genel Müdürü Kimdir?

IBRAHIM AYDIN - Shipyard Manager - Besiktas Shipyard | LinkedIn.

Beşiktaş Tersanesi ne zaman kuruldu?

Tanker işletmeliğinde deneyimiyle öne çıkan firma, Beşiktaş Gemi olarak 2002 yılında gemi inşasına başladı. 2008 yılında faaliyetlerini genişleterek Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi'nde Beşiktaş Tersanesi'ni kurdu ve gemi inşa çalışmalarına gemi tamir ve bakım hizmetlerini ekledi.

Alkın Kalkavan Kimdir?

1978 yılında İstanbul'da doğan Onur Alkın Kalkavan, University Of Plymouth, Denizcilik İşletmesi ve Denizcilik Hukuku bölümünü 2000 yılında bitirdi. Yönetim Kurulu Başkanı olup, Turkon Holding A.Ş. ve Sedef Gemi İnşaatı A.Ş. ... Yönetim Kurulu Üyesidir.

Dünyanın en büyük tersanesi nerede?

Çin'in kuzeydoğusuna düşen Liaonin eyaletinin Dalien kentinde dünyanın en büyük tersanesi açıldı. Güney Kore'nin STX Gemi İnşaat Şirketi tarafından kurulan tersane, fiziksel açıdan dünyadaki en büyük tersane olarak hizmet vermeye başladı.

Tuzlada kac tersane var?

Tuzla'da 71 tersane bulunuyor bunların 20'si kapalı durumda. Toplam çalışan sayısı 60 binden 16 bine geriledi. 2008'deki 3.8 milyar dolar ihracat 2012'de 1.150 milyon dolar olarak kayıtlara geçti.

Tuzla tersanesi kalkacak mı?

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin İstanbul Çevre Düzeni Planı çerçevesinde aldığı radikal karar ile Tuzla Aydınlı Koyunda bulunanve Mülkiyeti Milli Emlak'a ait olan 44 tersane ve 800 yan sanayi bölgeden çıkartılacak.

Alaybey tersanesi ne zaman kuruldu?

Alaybey Tersanesi
Bugünkü sahibiDeniz Kuvvetleri Komutanlığı
Yapı tarihi
Koordinatları38°27′48″K 27°7′50″D
İnşası1955
5 satır daha

Burak Akartaş kimdir?

Asıl mesleği İnşaat Mühendisliği olan Burak Akartaş, eğitim aldığı mesleğinden de uzaklaşmamak adına inşaat sektörüne adım atar. Ritrakons İnşaat ve Akartaş Turizm ve İnşaat firmalarını kurarak inşaat ve gayrimenkul sektörüne yatırımlar başlanılmış olur.

Ibrahim Kontaytekin kimdir?

Kaptan Ali İbrahim Kontaytekin 1961 yılında İstanbul'da doğdu.1983 yılında Denizcilik Yüksek Okulundan mezun oldu. Uzun yıllar Denizde çalıştı. 1993 yılında Uzak Yol Gemi Kaptanlığı görevine yükseldi. 1996 senesinde Arkas Denizcilik Şirketine geçerek İşletme Müdürlüğü ile kara hayatına başladı.