Beşiktaş Adalar kaç dk?

İçindekiler:

  1. Beşiktaş Adalar kaç dk?
  2. Beşiktaştan adalara vapur var mı?
  3. Kartal Adalar kaç dk?
  4. Büyükada Vapur nereden kalkıyor?
  5. Kartalda hangi adaya gidilir?
  6. Avcılardan Büyükada'ya nasıl gidilir?

Beşiktaş Adalar kaç dk?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Beşiktaştan adalara vapur var mı?

Dentur ve Mavi Marmara, Beşiktaş'tan sadece Büyükada ve Heybeliada'ya, Şehir Hatları ise Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada her gün sefer düzenliyor. Seferlerde Dentur ve Mavi Marmara, Adalar'a gidişte Kabataş, dönüşte ise hem Kabataş hem de Eminönü uğramalı olarak Beşiktaş'a ulaşıyor.

Kartal Adalar kaç dk?

KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA (Prenstur) Ek bilgi: KARTAL - BÜYÜKADA - HEYBELIADA hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 35 dakika.

Büyükada Vapur nereden kalkıyor?

1 – Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru ile Büyükada'ya Ulaşım. Eminönü'nden Büyükada'ya ulaşımın birinci yöntemi Kadıköy Sahili'ndeki Beşiktaş – Adalar İskelesi'nden geçen Eminönü – Kadıköy – Adalar Şehir Hatları Vapuru'na binmektir.

Kartalda hangi adaya gidilir?

Kartal'dan Adalar'a ve Adalar'dan Kartal'a vapur seferleri Prens Tur tarafından sağlanmaktadır. Prens Tur'a ait vapurlarla Kartal'dan Büyükada ve Heybeliada'ya ulaşım sağlanmaktadır.

Avcılardan Büyükada'ya nasıl gidilir?

Büyükada'ya gitmek için deniz yolunu kullanarak Büyükada'ya sefer düzenleyen firmalardan yararlanabilirsiniz. Eminönü, Kabataş, Bostancı, Avcılar, Kartal dahil olmak üzere 23 iskeleden kalkan deniz taksisiyle,İDO, Turyol, Mavi Marmara gibi vapur hatlarıyla Büyükada'ya doğru yol alabilirsiniz.